REFLEXIONA, CANVIA I SOMRIU

Un relat de: somriuredefollet
Tantes vegades t’he observat d’amagat, tants cops t’he espiat... Em fas basarda. El teu comportament em repel•leix, tanmateix tinc curiositat. Curiositat per saber que t’ha pogut passar per que siguis així.
T’has creat el teu propi personatge, egoista i dolent, no penses en la gent que t’envolta i si pots fer mal, el fas. És el teu escut contra els problemes i la gent. Fas veure que ets superior a tothom perquè vols estar sol. Però jo he descobert el teu secret, tens por, molta por. El que et va passar et va afectar tant que et vas tancar en tu, vas decidir que mai tornaries a patir per res ni per ningú.
Intentes controlar totes les teves emocions, portes posada la màscara de la indiferència, i per aquest motiu ets una bomba, i vulguis o no un dia explotaràs.
T’estàs perdent molts moments màgics, i moltes persones especials. Pots confiar, pots deixar-te anar, pots intentar ser feliç. Perquè la vida és caure i tornar-se a aixecar, un cop i un altre.
Si ho vols, jo seré allà per donar-te la mà, caminar plegats, caure i aixecar-nos junts i si no ho vols només et dic una cosa: reflexiona, canvia i somriu.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de somriuredefollet

somriuredefollet

2 Relats

0 Comentaris

658 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor