Recorro la poesia

Un relat de: Meri01
Recorro la poesia
que és el teu cos.
El teu cos nu
Que s’extasia.
Recorro la passió
que és el teu cos.
El teu cos nu
Que s’allibera.

Comentaris

  • la poesia[Ofensiu]
    polpa d'aire | 13-02-2013

    Com tot art és abstracte. Cada un de nosaltres troba la poesia en diferents indrets. Qui sap si tu en el cos de l'amant...

    Et seguiré llegint!

    Polpa