Records

Un relat de: Martota
Ixes de casa, una olor que el fa pensar... és el teu lloc, és on vius, és la teua gent. Apareixen els records de quan eres un xiquet, venen a la teua ment les nits d'estiu, de jocs, rises i plors... Seguixes caminant pels carrers i cadascun una olor diferent... Et pares, i sents com hui es el dia que t'has fet gran, t'adones que la vida passa, creixes, saps el que son les coses i de com estes canvien, sí t'has fet gran. Mires avant i arrere però no estan les mateixes persones, recordes com estimaves a cadascuna, però hi han que se n'han anat i no les tornes a veure mai més, però hi han de altres que han tornat, al igual que hi han aparegut de noves que potser es queden per sempre o tornen anar-se'n seguint el seu camí, fen-te créixer a tu en el teu... aleshores decideixes mirar als costats gaudint d'aquelles que hi estan amb a tu. En tots estos anys, veus que per molt que penses que una persona no t'afecta o no t'estima o no l'estimes, en realitat te un poquet del teu cor, que poc a poc, va guanyant trocet a trocet, fins que t'adones que si aquesta persona et deixa i se'n va, no torna, de veritat els sents mal... Penses el perquè i no el trobes.... Vas pel carrer, camines, veus a la gent gran somriure, a joves apartar les mirades, també veus nens innocents que juguen, veus als adolescents... cadascú en un punt de la vida que potser demà canvie i siga un altre...

Comentaris

  • Marteta | 02-07-2012 | Valoració: 10

    El fet de que el temps passi és un fet inevitable en les nostres vides, i per això tots hem de passar per diverses etapes que ens construeixen com a persones en la societat i interiorment.

    És clar que durant els anys que van passant anam perdent a persones que formaven part d'alguna manera en la nostra vida... però tot forma part del destí, cada persona construeix el seu camí alhora que camina, ningú sap on acabarà demà!

    M'ha agradat llegir-te, i esper tornar-ho a fer!
    Una besada :D


    Marta

l´Autor

Martota

2 Relats

1 Comentaris

881 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor