Records de facultat

Un relat de: katalluna
La veritat és que el que us explicaré va passar fa ja un temps, però va ser inoblidable i ho volia compartir, i ja va sent hora de fer-ho.
Jo estudiava en una facultat més aviat petita on tots ens coneixiem, inclosos els NO estudiants (us sona el que en diem personal d’administració i serveis?), que són persones gràcies a les quals tot funciona i a vegades els estudiants ni tan sols els veiem o els tractem de forma una mica pedant, si em permeteu ser crítica.
Jo tenia la sort de xerrar i saludar a tothom i entre tots, amb qui més parlava era amb un dels conserges. Era un noi uns deu anys més gran que jo, que en el temps lliure preparava la seva tesi d’història i a qui li encantava el contacte amb la gent.

No us puc dir que fos fisicament extraordinari, però tenia un carácter encisador, una mirada penetrant i quelcom que feia intuir que tenia molta experiència de vida.
Jo per aquell temps era delegada de curs, motiu pel que havia de tenir bastanta relació amb ell, que si necessito una aula, que si em pots fer fotocopies… Al principi la relació era d’allò més normal, però de mica en mica vaig notar que les seves mirades eren més intenses, el seu contacte quan m’entregava papers o ens creuavem a la porta era més persistent, i les seves frases cada dia anaven més carregades d’indirectes i de sensualitat.

Jo era molt més inocent que ara, i a mi tot allò em desconcertava, sovint em posava vermella i em quedava sense paraules i la seva resposta era sempre un somriure de complicitat i de triomf d’haver tornat a aconseguir-ho.

Malgrat que m’intimidava una mica, m’agradava la situació, cada dia el buscava més, necessitava aquells estimuls, el meu estomac sentia un formigueix que per mi era més aviat nou, em sentia afalagada i encesa només per la seva presència.
Un dia que vaig arribar especialment aviat, estavem quasi sols, vaig anar al seu despatx a dir bon dia i ell em va estampar un petó als llabis, suau i breu, però que em va cremar tot el dia.

Des de llavors va ser com una costum. Si ens creuavem de bon matí i no hi havia ningú els nostres llabis s’unien uns segons, que es van anar allargant. Al cap d’un mes d’aquell primer petó jo arribava d’hora només per tenir la oportunitat de besar-lo, ja que la resta del dia estava ple de gent i malgrat que sovint se li escapava una mà que roçava el meu cul sobre els texans o em roçava el pit per sobre la brusa si seia aprop seu erem d’allò més discrets, tot i que les seves frases cada dia eren més directes i a mi em posaven a 100.

Va ser un dia de primavera que començava a fer calor quan vaig arribar molt aviat, faltaven més de 30 minuts per començar les classes. Aquell dia jo duia un texà ajustat i una samarreta més aviat curta i cenyida i una caçadora texana.

Vaig arribar, em vaig treure la jaqueta, que vaig deixar a la guixeta i al girar-me vaig notar que ell m’observava des d’una banda del passadís. No m’ho vaig pensar em vaig dirigir a ell i com quasi cada matí li vaig fer el petó que em feia somiar tot el dia. Aquell dia però, alguna cosa havia canviat, ell em va retenir contra la paret, evitant que m’escapés, em va dir que feia massa temps que em desitjava que necessitava més que aquell petó que només alguns dies em podia robar.

Vaig tornar a fer-li un petó, més llarg, més intens, més humit… Les nostres llengües es van creuar, les seves mans van baixar fins els pantalons per acariciar-me descaradament el cul i jo vaig fer el mateix, vaig notar el seu sexe dur a través d’aquell pantaló gris d’uniforme, em vaig aixafar contra ell per sentir el seu penis dur contra la meva pelvis i vaig començar a acariciar-li el cul, que era dur i petit i es marcava d’allò més.

Al cap de pocs minuts que em van semblar deliciosos, es va treure de la butxaca el clauer i va obrir la porta que ens quedava a la dreta i que donava al laboratori, em va agafa de la mà i vem entrar.

Em vaig asseure sobre un taburet alt i ell va seguir acariciant el meu cul mentre els seus llabis buscaven el meu coll, sussurrant-me que feia masses dies que m’escapava i que l’estava tornant boig… em va mossegar, llepar i besar el coll… les seves mans van buscar els meus pits per sota la samarreta, trobant-los endurits i tensos d’exhitació. Després de jugar-hi amb suavitat, ho va fer amb més força, aixafant-los i exprimint-los. Va aixecar la samarreta i la seva boca a la pell dels meus mugrons va fer que el meu sexe palpités. Els seus llabis experts m’estaven encenent, jo seguia notant la seva polla dura a les meves cames quan ell es movia i vaig anar a cercar-la, vaig obrir la bragueta i la vaig agafar amb força, acariciant suaument la punta i després de dalt a baix però lentament, només per mantenir el calor.

Ell quan va notar la meva mà va fer un gemec i em va descordar el pantaló i va anar a buscar el meu sexe humit i calent, va jugar per sobre les calcetes empapades i després entrant per la goma lateral va acariciar el meu clitoris amb un dit, el meu sexe palpitava de plaer, estava encesa com la polvora i en volia més. Els meus gemecs controlats per por a què algú ens sentís feien que la seva polla estigués cada vegada més dura.

Després de ficar-me un dit, dos … i moure’ls expertament, jo em vaig correr i ell amb aquell somriure que m’encantava em va acostar els seus dits molls dels meus fluxes a la boca, que jo vaig netejar i assaborir amb tota la sensualitat que vaig poder, notant en el seu sexe l’efecte que això tenia.

Ell va seure a una cadira i em va demanar que el cavalqués, cosa que vaig fer encantada, em vaig treure el pantaló i les calcetes de forma lenta i després vaig passar una cama per cada banda de les seves. Vaig anar baixant fins notar el seu sexe dur i calent a l’entrada de la meva vagina, que encara estava empapada de la última correguda i vaig entrar sense pressa però sense pausa. Notar la seva polla dins meu va ser com encendre la metxa i tot va començar a estallar

Pujant i baixant, sentint aquell falo dins meu, mentre ell mossegava els meus mugrons i magrejava el meu cul, més… més… més ràpid… fins que vaig notar que el seu sexe començava a palpitar, vaig accelerar més, vaig entrar més endins mentre ell marcava un ritme frenetic agafant el meu cul, finalment va explotar dins meu. Sentir tota la seva llet dins meu em va fer embogir en un nou orgasme, els meus fluxes corrien juntament amb els seus per les meves cuixes i em feia mal tot de la força que haviem fet servir. Uns segons abraçats i ens vem arreglar la roba per tornar a la rutina de cada dia.

Des d’aquell dia crec que ens vem desitjar encara més, la complicitat va creixer, però per molt que us sobti, no sé gaire perquè mai ho vem repetir. Potser és que aquell matí de primavera hi havia màgia i no hi va tornar a ser.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer