Endreçant calaixos

Un relat de: katalluna
Fa temps que penso que abans que arribin els reis cal endreçar i tirar el que no val, perquè sinò no porten res. Així que passat cap d'any m'hi vaig posar. Vaig reordenar el calaix de roba interior i vaig descobrir que tinc més tangues dels que recordava, aquest any me'ls aniré posant tots. També vaig descobrir que tota la roba interior "cutre" encara estava en un fons de calaix i abans que se'm passi pel cal posar-me'la i que algú ho descobreixi, la vaig llençar a la paperera... i Vaig arribar al baúl de les joguines eròtiques, també està força sortit, lubricant gust de xocolata quasi esgotat, l'apunto a la carta dels reis, oli de massatge efecte calor de pinya, 2 marcianets i sorpresa..... el meu raspall de dents elèctric.

Sí, la meva primera joguina, quants records, quan encara no m'atrevia a entrar en cap botiga eròtica i era pura inocència algú em va suggerir que me'l comprés a qualsevol super. Ho vaig fer i vaig gaudir tant d'aquella nova i prohibida sensació... petita rotació a clítoris i a punt G que em tornaven boja, amb la lubricació pròpia, amb oli hidratant, també ho havia provat amb pasta dental, quina sensació la frescor del mentol.

Tants records em van caldejar, vaig acabar d'endreçar i em vaig anar a dutxar emportant-me el raspall.

Mentre em queia aigua, em vaig acariciar el coll, vaig baixar pels pits, una suau caricia pel meu abdomen i una busqueda inquieta del meu sexe, ja calent i palpitant.

Vaig encendre el raspall el vaig colocar sobre el clítoris i com la primera vegada una sorpresa molt agradable, una brutal descàrrega de plaer que em va fer explotar en pocs minuts.

Vaig sospirar i vaig decidir que això es quedava al meu calaix per molts altres minuts de plaer. Segur que fins i tot li trobo noves possibilitats... I si ho provo en el seu sexe? mmmmmmmmmhhhh, potser si funciona hauré de tornar a escriure.

Comentaris

  • gràcies pel teu contacte[Ofensiu]
    joandemataro | 13-01-2011 | Valoració: 10

    i bon relat eròtic el teu, doncs és un tema gairebé tabú el fet de donar-se plaer a un mateix, de deixar anar la imaginació... i en canvi jo crec que és bo i saludable.... et felicito pel relat
    t'envio una abraçadota des de mataró
    joan