Què llençaries a les escombraries del dia d'avui?

Un relat de: nefertari

La veritat és que jo ompliria un gran cubell d'escombraries, o millor encara, de contenidors ecològics com els que hi ha pel meu poble, així, potser, es reciclaria més.

Llençaria les magdalenes olioses i envasades que m'he menjat per esmorzar, els virus i les malalties, els efectes secundaris dels medicaments que he comprat a la farmàcia, les personalitats que no tenen personalitat, el reaggeton que he sentit per la ràdio, també em desfaré del mal humor per poder ser més agradable, de l'egoisme perquè triomfés el privilegi de l'empatia, la prepotència d'algunes persones perquè em desconcentra i m'irrita, la hipocresia, la timidesa destructiva i també l'extroversió passota i ridícula, la desconfiança, la inseguretat, i sobre tot evaporaré aquells nens i no tan nens que he vist al pati de l'escola i que es pensen que el món està dominat pels seus peus.

Aquesta nit els escombriaires tindran força feina perquè els contenidors restaran farcits de deixalles! Hi afegiré les cols de Brussel·les que ha comprat la meva mare, la salsitxa repugnant que em donaven per dinar a la guarderia i que he recordat en veure l'àlbum de fotos de quan era petita. També em desfaré de les converses tontes i insípides carregades de pensaments superficials i materialistes que he sentit al bar de la facultat. La repressió i la censura, els maltractaments dels dèbils que he vist per la televisió, també em desempallegaré dels texans rectes, vells, que m'he trobat a l'armari de l'habitació i que m'arriben per sota les aixelles, estan passats de moda.

Per acabar d'omplir els raconets encara buits del recipient hi tiraré la son que tenia aquest matí quan m'he despertat i el cansament que arrossego al final del dia.

Finalment, ja a mig tancar el metàl·lic recollidor de coses depreciades, alliberaré d'entre la runa acumulada una miqueta de l'esperança, la fantasia, els somnis i la il·lusió que algú o alguns individus han rebutjat al fons de tot del contenidor moments abans que jo comencés a "fer dissabte" d'aquest dia d'avui.

I tu, què faries desaparèixer del dia d'avui?

Comentaris

  • Jo llençaria...[Ofensiu]
    El follet de la son | 16-10-2006 | Valoració: 10

    Primer de tot, felicitats per la idea, és magnífica.
    Jo guardaria els pantalons, malgrat tot, perquè no crec en les modes, són un invent del capitalisme i la globalització putrefacte que ens envien des dels mitjans de comunicació.
    El menjar tampoc el llançaria, perquè des de petit m'han acostumat a menjar-m'ho tot. Jo llençaria l'especulador de merda que és l'amo del pis de lloguer on visc, llançaria els crítics d'art i també llançaria la gent que va amb samarretes de Pelstina i que quan estan en un bar ple de gent no es dignen ni a venir a demanar-te a la barra.
    Jo llençaria a tot aquell i a tota aquella que no té ni idea del significat amagat darrere de la seva imatge. Llançaria a tots els pares Nöels vestits amb el vermell de la coca-cola i als polítics que a les esquenes de la gent gasten els impostos en ralles de cocaïna.
    I podria seguir, però ara no en tinc ganes, perquè m'he posat de mala llet.

l´Autor

nefertari

2 Relats

3 Comentaris

1807 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99