Quatre poemes breus

Un relat de: Sergi Yagüe Garcia

EQUILIBRISTES-

Equilibristes al fil fràgil de la vida,
Caminem amb una bena als ulls,
D'extrem a extrem,
Sense xarxa.

-ALES D'ANGEL-

Les ales de l'àngel
Omplen l'aire de perfums de paradís,
De flocs de núvol,
D'Eternitat argentada.
Dóna'm les mans,
Àngel,
Que vull volar amb les teves ales.

-ESCOLA-

Recordo aquella olor de primer dia,
Roba nova,
Veus apressades pels passadissos,
Aquella nena rossa
Que es menjava la goma del llapis.
I la figura de la mare quan marxava:
Ens separava
Tot un món inacabable de distàncies
I primer dia d'escola.

-BRUNA-

Em regales,
Bruna,
La teva mirada verda
De mar acaronant corall
I em regales,
Bruna,
La teva pell morena
I el teu cabell negre,
D'arrels i llunyania,
De deliri,
Bruna,
D'Andalusia.

Comentaris