Quan era petit voliar fer-me gran

Un relat de: bocaccio

SOMIAVA EN FER-ME GRAN

Així que fer-se gran era aixó? Problemes i problemes. Muntanyes de problemes sense resoldre, muntanyes d'enemics latents. Un cotxe, un mòbil de gamma alta, un apartament al centre i un estudi a la muntanya. A més de la roba, lo unic que aprecio ,tal com quan era petit, es el meu racó-biblioteca.

Quan era petit volia ser gran i saber, coneixer gent i viatjar i tenir amics arreu, ser lliure, fer la meva , no dependre de ningú, comprar-me una llanxa i perdrem a la mar amb tres noies durant molt de temps.

Pensaba que els adults practicaven sexe igual com en parlaven. Així fou com em vaig adonar que fer-se adult és un frau. Fer-ho amb tot les dones que coneixeria, a la perruqueria, a la floristeria, a la universitat (ja,ja,ja), a la discoteca ( ji,,ji,,ji) amb les amigues de la meva germana ( je,,je,je), amb dues, tres o quatre. Asiàtiques, russes, cubanes... a dotzenes totes juntes....

Al final entre una i altre, tinc trenta anys i encara no he estat amb dues dones juntes. Ara si m'hi veuen sera la última cosa que fare, perquè em tallaran el cap i els ous.

Poder-se aixecar a l'hora que vols!!!!! Que bé!!!!! Sobretot si has d'anar a treballar, els caps de semana la xicota vol anar a no ser on, has de fer o has de anar....

Menjar el que vols!!!!!!!! Que guay!!!!!!!! El metge et diu; s'ha acabat la sal, el sucre, manteges, gelats, ..... al final poca cosa mes que verdura verda i sense gust.

Lo únic que faig que tant m'agradava de petit com ara és llegir durant tanta estona que fins i tot s'adorm el canell d'aguantar el llibre, i sobretot pel.lar'me-la al matí, abans de dinar, després de dinar, a la tarda, abans de fer el café i despres, abans de sopar i poster si no he quedat amb la xicota, després.

En definitiva, els somnis de jugar al barça i casar-me amb una top model han fracassat estrepitosament però ho més dur es que he fracasat també en aquells que havia desitjat i somiat. Convertir-me un un enginyer, treballar en una gran empresa, amb un mes de vacances i tot aixó... Quina merda tot plegat.

Tot es redueix a menjar, cagar, jeure i si et deixen fornicar una mica. I quan ho fas, i poses tan de delit, força, tota aquella energia creativa, com si realment fos lo únic que fas bé, perquè ho saps, a part de fer-te pets mentre et grates els ous.

Alló de canviar la societat.... alló de amics per sempre.... no canviare mai, jo!!!!! Vull ser gran per ser lliure i fe ho que volgui, menjar i veure ( veure? Prohibidisim, igual que fumar. Fumar porros? Ja ni nicotina extra-light.
Volia fer-me gran per aixecar-me tard, (el diumenge que no has quedat amb la xicota), anar a dormir tard veien tots els programes i veure totes les pelicules del video-club ( aixó si que ho faig, i tant!!! ),fer la meva, menjar gelats, molts gelats, menjar com un porc i sobretot fer moltes festes, tantes festes com pogues.... Feia anys que no organitzava festes, feina, netejar, convidar, compromis.... Quina merda
AIXÓ DE FER-SE GRAN



Comentaris

  • pots fer-te gran de moltes maneres......[Ofensiu]
    ada | 16-05-2005

    ..Com vols fer-te gran d'aquesta manera..?????

    Només et fas gran quan tens la il.lusió d'un nen....
    ...

  • Mai he desitjat fer-me gran...[Ofensiu]
    kispar fidu | 18-02-2005

    Tot i els comentaris que sentia dels més grans "fardant" i fent el·logi dels avantatges de fer-se gran... mai he tingut ànsies ni presses per créixer... Per què hauria de volguer fer-me gran?, si de petit es viu de conya!!! Sense problemes, distret amb una simple fulla que el vent no deixa caure a terra, passant les hores entretingut amb els amics construint i inventant cabanyes amb llençols i unes quantes fustes... aprofitant cada racó de la casa, el més petit possible per amagar-t'hi i evitar ser descobert... dissenyar un plànol amb els amagatalls més propers... Genial!

    Qui vol créixer, podent gaudir de la infància?¿?

    Si que és veritat que cada època té la seva gràcia, i cada moment de la vida té pegues i avantatges... però sempre he aprofitat el moment que vivia, sense pensar massa en el futur i sense córrer per veure que passarà quan tingui 10 o 20 anys més!

    Apa! A seguir vivint! Siguem grans o siguem petits, la vida sempre ens té sorpreses amagades!

    Ciao!

  • una merda?¿[Ofensiu]
    Ullets | 03-01-2005 | Valoració: 10

    jajjaja m'ha fet molta gràcia com poses el límit les teves expressions, aquelles que tots callem amb silenci, que no diem per por de no ser compresos, molta gràcia! Escolta'm tu te la peles tant?¿ Es broma... en qualsevol cas, sí! fer-se gran es tot el que expliques el teu escrit!

    Salut!

  • tens rao[Ofensiu]
    donablanca | 03-01-2005 | Valoració: 8

    qui,és el que ens fa somiar truites

l´Autor

bocaccio

1 Relats

4 Comentaris

1345 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor