quan em va mirar amb aquells ullets...

Un relat de: laura_13

Un dia vaig rebre un missatge al mòbil d'una cridada perduda d'un amic meu de fa molt de temps que el vaig conèixer al messenger i em va commoure saber què volia. Li vaig fer una cridada i em va dir que volia quedar per anar a fer un tomb, perquè feia temps que no ens veiem. Per suposat li vaig dir que sí i em va dir que quedàvem el proper dissabte 14, davant casa meva. Quan va arribar el dissabte dematí, em vaig arreglar perquè em va dir que vendria l'horabaixa i com que jo tard molt a preparar-me...!! doncs quan va arribar l'horabaixa em vaig seure al meu portal a esperar-lo.
Jo el vaig esperar una bona estona perquè no havien dit hora i ell em va cridar pel mòbil i em va dir que estava arribant, que em prepares per anar a fer un tom. Quan va arribar vam anar a passejar per la vora del parc i mentre ens anàvem contant coses que ens havien passat feia poc temps, ell em va dir que no tenia al·lota i jo li vaig dir que jo tampoc, després mentre jo parlava de coses meves ell em va mirar profundament als ulls i jo em vaig posar vermella. No es va esperar molt i em va fer un petó.
Des d'aquell dia vam sortir i com que d'aquesta història no fa molt, portam 3 dies... ja sé que no fa molt, però me'l estim com a ningú i no pens acabar mai amb ell !! o almenys això esper!!!

Comentaris

  • lady_belen | 17-03-2009 | Valoració: 10


    belenxu_way@hotmail.com

  • hola![Ofensiu]
    lady_belen | 11-03-2009

    és molt bonic començar una relació amb algú que t'importa de debò.. enhorabona, seguire llegint-te

    =)

l´Autor

laura_13

1 Relats

2 Comentaris

639 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor