Qualsevol nit pot sortir el sol...

Un relat de: maRia

Com m'agradava aquella cançó des d'aquella nit. Mira que l'havia sentida vegades, i si que m'agradava, però aquell dia tu vas fer que aquella cançó fos especial per a mi. Després de la conversa de sempre, de que m'haguessis dit que d'aquí dos anys... que si res canviava, m'esperaves. Des de que aquella nit vam escoltar plegats aquella cançó, quan la sento, sempre em recorda a tu, i a tot el que hem parlat i tots els moments viscuts junts.

No sé com fer-ho. Sé que ara no és el moment perquè tu i jo tracem un camí junts. Són moltes les coses que ens uneixen, però també les coses que ens separen. Ara ho veiem molt lluny, però segur que ens passarà el temps volant...o això espero.
No puc evitar sentir una mica d'enveja, o potser gelosia, a totes les noies que es paren a parlar amb tu. Saps que sé que amb més d'una d'elles has passat alguna nit junts. M'és igual, ets lliure de fer el que vulguis, tot i que sé que ho fas perquè si, que no sents res per cap d'aquestes noies que passa algunes nits amb tu. Ara, tampoc sé si realment jo acabaré algun dia amb tu... pel que parlem sembla que si, que algun dia estarem junts i que serà una cosa seria... ja ho diuen, acabarà passant el que hagi de passar...

Sonaven aquells acords, que instintivament em van portar a pensar amb tu de seguida. Amb tu, aquella nit, junts escoltant la cançó... petites coses que em produeixen un petit somrís als meus llavis al recordar-te.

També pots venir si vols.
T''esperem, hi ha lloc per tots.
El temps no compta ni l'espai ...
Qualsevol nit pot sortir el sol.

Recorda el que vaig dir-te, qualsevol nit pot sortir el sol... potser ara les coses no estan com ens agradaria que estiguessin, però qualsevol nit sortirà el sol... pels dos junts.

Comentaris

  • hola maRia![Ofensiu]
    diesi | 03-03-2008 | Valoració: 10

    Qualsevol nit pot sortir el sol. Sempre he pensat que té raó. S'ha de tenir esperança. Aplicat al teu text també. És dur veure la persona que un dia vas estimar amb altres, encara que només parlin, som així les persones, geloses. I m'ha agradat perquè aportes veracitat a l'escrit, tothom té aquella cançó especial i tu ho has dit molt bé.

    Doncs res, que et seguiré llegint i ens seguim veient per aquí i el messenger ;)

    Petons!

    #NaT#

l´Autor

Foto de perfil de maRia

maRia

5 Relats

5 Comentaris

4415 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75