Principi o final

Un relat de: Athenea

Saps què? aquesta nit he estat amb tu. Vaig poder tornar acariciar el teu cabell,vaig veure els teus ulls...mirant-me fixament en la foscor...vam tornar a recordar.
Ens vam trobar on ningú ens podia fer mal,on ningú ens podia dir res,només tu i jo. Vaig recordar lo feliços que vam arribar a ser, com a mínim jo, mai he sapigut si va ser el mateix per tots dos o només vaig ser un pasatemps...Ens tornàvem a trobar, després d'un temps sense sapiguer de nosaltres.Continues tinguent aquell somriure tan dolç que em feia creure que em desitjaves.Ara que m'has perdut sé que desitjarás tenir-me,pero sense que ho sapigues et consolaré,seré on ningú et pot dir res, amagada al racó de la teva ment,on tu em sapigues trobar. Pots cridar-me,saps que em trobaràs quan em necesitis.M'has de prometre que serás feliç sense mi,vull recordar-te com abans,amb el somriure dolç,am la teva mirada...
Prometem que tornaràs a tenir il·lusió,que no la perdrás o que deixaràs passar el temps.Deixa que t'arribi el principi,no el final d'algo...Ara és el moment de marxar,et torno el somni que no vaig poder fer realitat.Tan sols desitjo que em continuis recordant com una il·lusió que has tingut i que has deixa't perdre,però que a partir d'ara no deixaràs perdre cap il·lusió més.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Athenea

Athenea

6 Relats

14 Comentaris

11863 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00