poesia sopar-espectacle

Un relat de: laiavidal_89

POESIA SOPAR ESPECTACLE



Benvinguts al sopar espectacle
del grup de solidaritat
gent pobre, miseria
i països destroçats.


Un somriure ben alegre
una mirada de felicitat
per aquella gent tan pobre
que tots hem oblidat.


Aquells països pobres
sens aigua i sens menjar
que no tenen per viure
i no poden aguantar.


No sempre són els homes
la natura també fa mal
hi ha coses que no es controlen
i que poden ser el final.


Ajudem-los tots a viure
ajudem-los a aguantar
ajudem-los tots nosaltres
i estiguem al seu costat.


Aquí entrem nosaltres,
els busquem un lloc segur,
una casa amb molta vida,
una feina i un futur.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de laiavidal_89

laiavidal_89

2 Relats

2 Comentaris

1619 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor