Poema de Nadal

Un relat de: Glòria Vendrell Balaguer
Vull fer un pessebre de nit i d’estrelles
que fagi olor de molsa i de boix.

Vull fer un pessebre de cases menudes,
de rius i muntanyes, de menta i de bosc

Vull fer un pessebre on brillin els núvols
on geli la neu i on escalfi el foc

Vull fer un pessebre amb reis i pastors,
amb camells i ramades,
amb cistelles daurades i amb mocadors de colors

Vull fer un pessebre de mel i mató
de sucre i de terra, de vidre i de sol

Vull fer un pessebre amb camins i dreceres
amb pedres petites i amb troncs

Vull fer un pessebre amb un estel lluminós
que fagi una llum tan neta i tan clara
que pugui entrar a les coves més fondes
que espanti les ombres del cor
per poder veure la cova, tan bella
i el pare i la mare
i els ullets del nadó

Glòria Vendrell i Balaguer



Comentaris

  • Ens ho envies a tribuna@guimera.info ?[Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 16-12-2012 | Valoració: 10

    Holza;

    el text en format word en un arxiu annex a l'email adreçat a tribuna@guimera.info

    si vols afegir una imatge, EN UN ARXIU SEPARAT al mateix e-mail

    Gràcies

    UN NADAL DE CONTE

l´Autor

Foto de perfil de Glòria Vendrell Balaguer

Glòria Vendrell Balaguer

116 Relats

77 Comentaris

51307 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Sempre m'ha agradat molt escriure. Em relaxa, em diverteix i m'ajuda . Les noves tecnologies fan possible el que abans era impensable. Si voleu llegir més, podeu visitar el meu blog : http://www.gloriavendrellbalaguer.blogspot.com.es/