Poema de l´amor per la paraula i el vers

Un relat de: Marc Freixas

Paraula compromesa d'amor i de tendresa.

T'estimo a cada lletra plena de bellesa.

Rima la paraula amb cada lletra;
cada lletra amb la bellesa,
cada amor amb la tendresa.

Poema i compromís del vers enamorat.

Estrofa composada amb el cor del meu esclat.

Rima aquest poema amb el meu cor;
cada cor que fa un esclat,
cada vers enamorat.

Paraula compromesa d'amor i de tendresa.

Poema i compromís del vers enamorat.

T'estimo a cada lletra plena de bellesa.

Estrofa composada amb el cor del meu esclat.

Paraula d'amor,
poema del vers;
poema de l'amor,
paraula del vers.

Comentaris

  • En una paraula...[Ofensiu]
    Vicenç Ambrós i Besa | 24-07-2004 | Valoració: 10

    Si em permets descriure't aquest poema amb una sola paraula, et diré que t'ha quedat rodó!
    El missatge és relativament clar i potser escuet, però la forma t'invita a rellegir-lo. M'ha encantat. A més, té una musicalitat especial.
    I sobre el fet que ets un enamorat de la poesia, no caldria ni que ho diguessis. Per cert, recordant el teu POEMA EXTENS, dedicat al programa Fum d'Estampa, t'he de dir que em va agradar trobar-hi un poema teu al llibre recopilatori ("El Petit Suís"). És original, però no m'ha enganxat tant com aquest esplèndid "Poema de l'amor per la paraula i el vers". Un 10.

l´Autor

Foto de perfil de Marc Freixas

Marc Freixas

725 Relats

1414 Comentaris

869474 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
Vaig neixer a Sant Pere de Riudebitlles -poble situat a la comarca de l'Alt Penedes amb provincia de Barcelona- un 13 de gener de 1975... o sigui que jo vaig arribar quan un impresentable moria pel be de tots en aquest mateix any.
Es ben cert que jo tambe soc fill d'una generacio covarda, pero per fer-hi quelcom, faig servir el poema com a fil conductor de la meva propia vida, i aixi, d'aquesta manera ressegueixo el bell paisatge de punta a punta amb el vers ben primitiu i nu... sense poema no soc res, i aixo ho saben be la gent que m'estima i m'envolta per aquest fotut mon que ens fa viure sempre depressa i a contracorrent.
Tinc una dona meravellosa,i dos fills maquissims : la Marina de 10 anys i en Biel de 3.
Prefereixo que no em valoreu, gracies.