poema còsmic

Un relat de: Capdelin

La poesia
reb paraules,

les saluda,
les combina,
les situa
en l'estructura
de cada vers,

canvia la cara
del món,

que rima amb tot
l'univers

i fa que...

el mot
sigui còsmic.

Comentaris

  • Sí...[Ofensiu]
    annah | 21-06-2005 | Valoració: 10

    la poesia combina els mots i arregla les paraule perquè cada poema sigui especial... fabulós...

    Però què faria la poesia sense poetes... ?poetes com tu... que ho donarien tot per la poesia... que creen un món... un món fabulós entre ells i les paraules que brollen del seu cap i acaben omplint de poesies els fulls blancs; tot donant-los sentit.

    Un petonàs poeta!!

    Anna

l´Autor

Foto de perfil de Capdelin

Capdelin

987 Relats

4380 Comentaris

1305721 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Si aconseguim
entendre'ns sense estar
del tot d'acord,

si aconseguim
que el temps només sigui
un escenògraf a sou,

si aconseguim
una paraula sense llençar-nos-la
a la cara, enamorar-nos
sense sorpreses ni flors,
estimar-nos lluny del llit,

si aconseguim
que els records siguin
un ahir suplent,
que pesem més despullats
que vestits,
que inventem la vida
cada matí,

després,
ens serà molt fàcil
ressuscitar els morts
i moure les muntanyes.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

( POEMA " preparant el miracle ",
d'en Capdelin )