poema alcoholitzat

Un relat de: Capdelin

Agafa una botella
amb mà trèmula,
talla-li el cap,
omple una copa,
posa-hi gel,
àdhuc potser un tall
de llimona
i una palla si et folla

i beu una i altra vegada,
GLOP a GLOP,
fins que ofeguis l'albada,
què importa el que hi ha
dins l'ampolla

i brinda i balla corbes
de fum i canta:
"el mar put a peix i el peix
put a mar..."

i després dormita
sobre el cadàver d'una pipa...

Quan no tinguis llum
tot s'haurà acabat.

Comentaris

  • Qué bó!!![Ofensiu]
    Buk | 02-03-2006

    Molt bó, Capdelín. M'ha agradat molt aquest poema. Ja hauràs endevinat que m'agraden els versos sincers, sense floritures ni símptomes d'afectació. La vida en vers. Amb tota la seva duresa. La vida feta poesia. Enhorabona.

l´Autor

Foto de perfil de Capdelin

Capdelin

987 Relats

4380 Comentaris

1306126 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Si aconseguim
entendre'ns sense estar
del tot d'acord,

si aconseguim
que el temps només sigui
un escenògraf a sou,

si aconseguim
una paraula sense llençar-nos-la
a la cara, enamorar-nos
sense sorpreses ni flors,
estimar-nos lluny del llit,

si aconseguim
que els records siguin
un ahir suplent,
que pesem més despullats
que vestits,
que inventem la vida
cada matí,

després,
ens serà molt fàcil
ressuscitar els morts
i moure les muntanyes.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

( POEMA " preparant el miracle ",
d'en Capdelin )