Perill d'axfisia?

Un relat de: Clarc

ATENCIÓ pares No doneu aquesta bossa als vostres fills No és una joguina. Eviteu el possible perill d'axfisia.

Des de que vaig descobrir aquesta advertència en una bossa de supermercat visc dins una espiral d'angoixa i obsessió. No entenc aquesta advertència!
Per començar, perill d'axfisia? no tinc clar que és, però segur que és alguna cosa incompatible amb la vida. Semblant a asfixiar-se.

L'avís només fa referència als pares i als fills deixant de banda a les mares i a les filles, les quals deuen ser immunes al perill d'axfisia. Tampoc diu res dels avis/es, tiets/es, germans/es, cosins/es i totes les persones en general. Tots aquests i aquestes si donen una bossa a un nen, sempre que no sigui el seu fill, no pateixen el risc de matar-lo.

Els homes per un cop a la vida tenen les perdre. Quant són nens poden morir axfisiats per una bossa, però quan creixen es converteixen en assassins en potencia. Sempre que facin ús de la seva fertilitat i procreïn. Per cert, a quina edat un nen/home supera el risc d'axfisia?.

Un punt a favor per la frase és el d'advertir que una bossa de plàstic d'un supermercat no és una joguina. Ara entenc perquè els reis mags mai em van portar la bossa del corte inglés que demanava cada any.

Com s'axfisia? Sabem que els nens es poden axfisiar, però no com. Tocant la bossa, mirant-la, posant-se-la al cap... Com!?. A més, només s'adverteix d'un possible risc d'axfisia, amb sort no passa res. Es a dir, aquesta frase el que aconsegueix finalment no és dissuadir als pares assassins, sinó que els indueix a donar bosses als seus fills. Els tempta a jugar amb la mort.

Vigileu amb les bosses. Jo ja he provat de posar-me al cap un bossa del fnac mida CD de Sanjosex. El problema és que no hi ha hagut manera de fer-l'hi cabre el cap.

Comentaris

  • Dibuix revelador[Ofensiu]
    Clarc | 09-04-2008

    Si us plau visiteu l'enllaç que proposa aquí el capità borratxo. El dibuix només fa que confirmar:

    1. Només s'axfisien els homes.
    2. La falta d'oxigen pot provocar la mort, però no és segur. A jugar!

    Gràcies!

  • Axfisia[Ofensiu]
    Capità Borratxo | 09-04-2008

    Per si no sabies que era l'axfisia, aquí va un enllaç: http://artofbit.blogspot.com/2006/01/axfisia.html

    Pels dibuixets deu ser alguna cosa semblant a l'asfixia...

    Enhorabona pel relat!

l´Autor

Clarc

2 Relats

5 Comentaris

1480 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:

Últims relats de l'autor