Caos Xancletil!

Un relat de: Clarc

S'acosta la primavera i amb ella la primera onada de peus nus protegits per xancletes brasileres. La invasió xancletil és tal, que TMB ha començat a posar senyals d'alerta a les escales mecàniques per evitar possibles problemes. De fet, en els dos últims estius el nombre de mutilats ha augmentat d'una forma desorbitada. Les sales d'urgències dels hospitals estan col·lapsades per persones amb bosses de gel plenes de dits i peus seccionats. Les ambulàncies van de bòlit amunt i avall, pràcticament no en queda cap i moltes persones, en l'espera, moren dessagnades a les escales mecàniques. Els traficants de peus i dits il·legals s'estan posant les botes (Quina Xispa!). L'alcalde Hereu veu amb preocupació com els carrers i places s'omplen de peus abandonats. I com Barcelona pot deixar de ser la ciutat súper-xupi-ecològica que va amb "bicing", si la gent no té peus amb els que pedalejar. El partit popular, en canvi, es queixa que el nombre de mutilats és major entre el grup dels castellanoparlants. De fet, denuncien que els mossos aprofiten el caos per tallar amb un xerrac, els peus a totes les persones que no parlen en català.

La inoperància espanyola de nou es fa palesa amb el caos dels membres seccionats. El govern català ja pidola a Madrid el traspàs de les competències en matèria xancletil.

Comentaris

  • Societat de Xancleta[Ofensiu]
    Companys | 12-04-2008

    Crítica social a les modes, al capitalisme, a la seguretat social, a l'ordenança del civisme, al bicing, al govern espanyol i al govern català. I tot a partir d'unes xancletes.
    Perfecte!

  • Molt bo![Ofensiu]
    Capità Borratxo | 09-04-2008 | Valoració: 10

    Genial crítica social de la xancleta, especialment de la brasilera. Jo l'hi tinc una mica de mania i tot a aquesta xancleta!

    Enhorabona pel relat!

l´Autor

Clarc

2 Relats

5 Comentaris

1474 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:

Últims relats de l'autor