Per tu petita Lu

Un relat de: saboramel
Qué somies princesa? Doncs no, avui et fas gran petita Lu.

La veritat que en aquestes coses no sóc la millor però vull intentar-ho per tu. Tinc moltes paraules al cap que no se com rimar-les per fer-te entendre/veure tot el que ets per mi i tot el que t'estimo.

Ja han passat 18 anys, sé que no estat sempre al teu costat i m'hagués agradat poder arribar abans, però diuen que tot arriba en el moment menys esperat però més necessari i aquí estic. Se que a la teva vida has tingut molts alts i baixos, que no han sigut tots els millors moments, però se que ets forta i ho veig en la teva mirada profunda en la que es reflexa l'encant de nena que ets, he pogut veure que pots amb tot el que tens al davant i podràs ara i sempre. Però per si no ho tenies massa clar aquí estic i estaré sempre, et juro que podrás contar amb mi en tots els moment i sempre que tu ho necessitis. I a més a més et puc ben asegurar que em fas feliç i que estar al teu costat em fa la nena més afortunada del món. Amb les llàgrimes als ulls de felicitat i d'emoció he juntat la meva força per dirte que ets enorme i increïble, vull tenir-te sempre a prop, que no m'agradaria gens haver de reventar cares o d'altres coses perquè t'han fet mal o han fet que aquest somriure que tens tan especial, que dóna vida i alegra a moltes persones que tens al voltant (estic més que incluida, ja saps que el teu somriure em porta boja) ha desaparegut per qualsevol cosa. Vull veure't el somriure tots els dies. Per cert no sé si mai t'havia parlat de que encara que tinguem xocs no em separare de tu.

I ara ja començo amb l'aniversari, començant perquè se que estas nerviosa per ser el centre d'atenció, però tranquil·la, respira pensa que avui és el teu dia i fes d'ell un dels millors de la teva vida. Passa-t'ho molt bé i disfruta al màxim sabent que els 18 tanquen una etapa i obren una de molt especial. Estic orgullosa de estar al teu costat i de que estiguem tan bé, estic orgullosa de haver conegut una persona com tu que sense fer meravelles ha arribat a ser molt important, i ho ets. Em paro a pensar i sento el plaer indescriptible que és estar amb tu avui que et fas gran. T'estimo.

Feliços 18 anys reina meva.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

saboramel

3 Relats

0 Comentaris

1243 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00