OLORS DE PRIMAVERA

Un relat de: INDIRA

M'ensumo el bon temps, et veig al meu davant i
més amunt un sol enorme que ho il·lumina tot!

Una rialla que em fa "flipar", un petó que em fa tremolar, un sentiment que fa por!

Olors de safrà, gent d'una altra pell i enmig de tot, ELL i quan m'hi acosto som sols al món, tot s'atura menys el temps que passa tan ràpid com la primavera que em deixa aquell regust de sol, que deixa aquell olor d'amor, de vida, de passió. No vull que s'acabi mai aquesta primavera, ni que plogui ni faci boira, ni que cap núvol s'atansi a nosaltres, només vull un sol MOLT i MOLT GRAN que no em deixi SOMIAR, que només em faci TREMOLAR, però no de fred sinó d'AMOR i compartir-ho TOT amb aquest ALGÚ.

Comentaris

  • Prosa molt poètica i...[Ofensiu]
    Romy Ros | 19-04-2009 | Valoració: 9

    primavera vital que s'endinsa per les nostres venes i infla d'amor tot el nostre entorn.
    Et desitjo el millor i que segueixis endavant!

l´Autor

Foto de perfil de INDIRA

INDIRA

15 Relats

12 Comentaris

11489 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Hola a tothom,
Rere INDIRA m'hi amago jo, la Laia, una professora d'anglès de gairebé quaranta anys a qui li agrada deixar escapar paraules quan està atabalada (que és gairebé sempre). Escriure m'ajuda a fugir, a inventar, crear, participar de la literatura que tant m'agrada i que tant m'aporta. Els meus relats són molt diversos, des de poesia, narrativa, assaig... però sempre amb un toc de nostàlgia i un punt d'humor per endolcir.

Els meus primers relats publicats aquí són de l'any 2009! Uns quants anys després, el 2024 vull reprendre l'hàbit de llegir-vos, comentar-vos i poder compartir les meves cabòries per aquesta plataforma tan encertada.

Entre tant he escrit contes, una novel·la per publicar (quan decideixi treure-la del calaix) i he fet diversos cursos d'escriptura amb autors com Carla Gràcia, Lluís-Anton Baulenas o Lolita Bosch per nodrir-me dels seus coneixements i mètodes.

Gràcies per llegir-me i gràcies per compartir els vostres relats!

Salut,
Indira (Laia)