Oda al poeta del poble

Un relat de: galifar10

*
Maria Claret Guimerà
Josep Codina Fuster
MIQUEL Puig Oller
Xavier Beltran Coll
Albert Oliver Miralles
Merçè Desclot Juncà
Jordi Aribau Camarassa
Carles Pla Verdaguer
Ricard March Roig
Narcís Brossa Foix
Laia Espriu Esteller
Blai Plana Brossa
Antoni Llull Bassols
MARTÍ Rossinyol Llibre
Carme Carner Arderiu
POL Folguera Martorell
Marina Ferrater Sampere
Victor Fabra Pedrolo

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de galifar10

galifar10

9 Relats

8 Comentaris

11830 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
En pur silenci
hem preservat uns àmbits.
Edifiquem-hi,
tenaços, una pàtria,
l'àmbit de tots els àmbits

(Miquel Martí i Pol)