No tenir-te (us) a prop meu.

Un relat de: Aigua pura

És com si al respirar se't omplís d'aire el cor, i no els pulmons. Et batega més ràpid i t'ofegues. No pots cridar. Necessito una reparació, però està el taller tancat... Per vacances, o alguna cosa així.

Ara les llargues converses i les tardes impregnades de distància són les quals m'estan salvant. I estic tan lluny de vosaltres... que he de dir que em dóna igual, que així, quan ens vegem, serà tres mil vegades millor.

Què cruel és no tenir-te (us) a prop meu.

Comentaris

  • De vegades...[Ofensiu]
    onatge | 13-04-2009 | Valoració: 10

    De vegades la distància és la gran medecina, altres és el tall que ens manté oberta la ferida. La distància... A cops és com un camí, altres una drecera que ens enganya el camí. Sort que el cor va més enllà de l'enyorança...

    Salut.
    onatge

l´Autor

Foto de perfil de Aigua pura

Aigua pura

9 Relats

13 Comentaris

8980 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Per començar m'agradaria dir que no sóc de Catalunya. Sóc una noia de Toledo de 18 anys que va aprendre català fa un any o així per ELL, que és d'allà.

Amb tot això vull dir que he posat molt empeny en el català, a més que m'agrada moltíssim, i m'agradaria que si tinc alguna expressió malament o alguna cosa, que no es tingui en compte. Per un altre lloc, vull que se'm diguin els errors que he pogut cometre, per a poder rectificar.
El català es tracta d'una llengua que ha de fomentar-se i si puc contribuir a això de bona manera, ho faré.

Be, moltes gràcies, de debò i espero que us agradin els meus escrits ^^