NO M’ESPEREU PER DINAR

Un relat de: Ness

Els dies se li feien curts. Començava a treballar que encara era fosc només per poder plegar puntual i fugir unes hores. Per escatimar temps va optar per no dinar a casa. Una carmanyola a la feina i amb 20 minuts ja havia dinat... “– Hola! Em sap greu, rei. Se m’ha girat feina altra vegada i ho tinc molt malament per venir. No m'espereu per dinar. Ens veiem al vespre quan plegui. Un petó!”.

A les cinc de la tarda sortia de la feina esperitada i travessava la ciutat amb el neguit que li ofegava l’estómac per deixar-se seduir en el seu oasi secret. Es capbussava entre escrits i frases que la fascinaven. Eren la seva addicció. Qui les havia pensat? Què volien transmetre i en quin moment de la vida van ser escrites? Per què van ser escollides?... Les hores se li escapolien sense adonar-se’n. Cada vegada li costava més tornar a tocar de peus a terra i a la seva realitat rutinària que la corsecaven.

Però es va acabar! Ara tenia cada hora del món. Ja no calien excuses per perdre’s en el seu indret secret perquè hi residia. I mentre levitava tranquil•la entre làpides es mirava la seva de reüll i amb cert orgull: blanca, elegant, amb la frase “No m’espereu per dinar”.

Comentaris

 • Ni per sopar tampoc, oi?[Ofensiu]
  Prou bé | 14-03-2022

  Original, enginyós i, com sempre, molt ben escrit! Es fa bones llegir-te!
  Sort
  Amb total cordialitat

 • Entre làpides. [Ofensiu]
  PERLA DE VELLUT | 04-03-2022 | Valoració: 10

  Té un sentit d'una persona extravagant, molt enginyós. M'ha sorprés tot aquest relat tan original i a la vegada fantasiós. Aqueixa frase en la làpida el va tornar boja.
  M'alegre d'haver-te llegit, una altra volta, Ness.
  Enhorabona i sort.
  Que tingues bona nit.
  Espere que quan tingues temps ja em diràs en la meua pàgina, l'últim relat meu. Gràcies per ser una persona molt bona amiga virtual.
  Per cert, ja en tinc posat en pendent el meu relat de "L'extravagant", ja me l'editaran.

 • Relat rebut[Ofensiu]

  Relat rebut correctament, entra a concurs.


  Gràcies per participar.


  Comissió XII Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de Ness

Ness

68 Relats

332 Comentaris

29070 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
... Despullo l'ànima escrivint versos
des que tinc ús de raó.
I és que els versos estimen les paraules
però els poemes les fan grans!
...................................
ness3cat@gmail.com