no escriguis poesia!

Un relat de: Capdelin

Fa temps que el llapis no et parla...

doncs,

desenterra un mamut,
beu dinamita i cervesa,
planta roses en un femer,
pentina't amb una destral,
navega i enfonsa't en vaixell
de paper,
balla la dansa del ventre
d'una noia en el seu ventre,
fes-te monjo o guerrer,
dispara bales contra la guerra
iniciant una altra guerra,
menteix a la veritat,
pinta el cel malalt de pluja,
amaga't sota la història,
grapeja cuixa de bruixa,
assessina un violí amb una
mecànica serra,
compta les tres branques
d'un pi
o fes-te una palla al fons
d'un bar de merda...

però,

no escriguis poesia
per enamorar a una noia,
acabaràs menjant-te els versos
que li vas escriure un dia.

Fa temps que el llapis no et parla...

doncs,

tranquil respira...

Comentaris

  • Si senyor!!![Ofensiu]
    GariKoitz | 01-06-2005 | Valoració: 10

    Fot-li! auqesta teua transgreció críptico-poètica m'agrada molt. Sí senyor! m'acabo de menjar els teus versos amb pa amb tomaquet i una mica de cianur per endolcir-los.

    Ets un crac.

    Jo també et segueixo la pista...

  • si... val d'acord, però tu escriu poesia!!![Ofensiu]
    Marc Freixas | 01-06-2005

    ODA A LA NO-POESIA... DESVALGUDA DE TOT CRITERI


    jo et faré cas...

    i diré com un nen ple d'nnocència
    que vull parar d'escriure

    que no sóc enamorat, tot i que serà mentida podrida,
    que no escric poesia, tot i que no puc evitar-ho

    la primitiva essència trastocada de rimes,
    i de putes mètriques,
    i de temps descompensats
    per la fotuda ironia que omple els nostres maleits dies incívics

    desvocats com el cavall aquell que vola carrer avall

    atrotinats per les diminutes espurnes de les dècimes de segon,
    dels segons i els minuts...

    i les hores.

    si... val d'acord, però tu escriu poesia!!!

    ---------------------------------------

    COMPANY... ESPERO QUE T'AGRADI

    M'HA VINGUT LA PUTA INSPIRACIÓ
    QUE EM RECORDA QUE FAIG POESIA PER PUTA VOCACIÓ

    MALPARLAT... QUE SÓC UN MALPARLAT!!!

    UNA FORTÍSSIMA ABRAÇADA CAPDELÍN!!!

    Ets un geni... no sabia com tornar-te el poema,
    i m'ha sortit això.

l´Autor

Foto de perfil de Capdelin

Capdelin

987 Relats

4380 Comentaris

1305823 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Si aconseguim
entendre'ns sense estar
del tot d'acord,

si aconseguim
que el temps només sigui
un escenògraf a sou,

si aconseguim
una paraula sense llençar-nos-la
a la cara, enamorar-nos
sense sorpreses ni flors,
estimar-nos lluny del llit,

si aconseguim
que els records siguin
un ahir suplent,
que pesem més despullats
que vestits,
que inventem la vida
cada matí,

després,
ens serà molt fàcil
ressuscitar els morts
i moure les muntanyes.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

( POEMA " preparant el miracle ",
d'en Capdelin )