Nit d'estiu! 1a part: Ella

Un relat de: sensacions

Aquest silenci... m'enfonsa cap els meus pensaments, els meus somnis, les meves il·lusions i el que a vegades fa que m'angoixi... la meva realitat.
Miro per la finestra i el carrer està fosc, només l'il·lumina un petit fanal, absurd, perquè es com si no hi fos. Quant era més petita i encara hi havia la mare, miràvem les dos juntes per la finestra.
Això era abans de que ens abandonés a mi i al Joel. El Joel s'ha ocupat de mi, m'ha fet de pare, però ell ara te la seva vida; la seva família.
Així que ara em trobo sola en aquest pis on he viscut des de sempre. És molt antic, les parets són altes i les parts estan empaperades amb un d'aquells estampats que abans estaven de moda. Està clar que em sobra espai, estan gran, però m'encanta viure aquí.
Aquest barri, aquesta casa, es la meva vida. On he crescut, on m'he enamorat, on he plorat, on he estat feliç... la meva vida es resumeix en un petit espai.
Dissabte passat vaig tornar a tenir un dels meus enamoraments espontanis. Jo estava al bar de la plaça prenen un refresc i un noi es va asseure a la taula del davant. Aparentava uns 26 anys, més o menys. Tenis els cabells una mica llargs, fins les espatlles, ondulats i de color castany. Era molt alt i prim. Els ulls els tenia grans i d'un verd intens. Anava amb una camisa de màniga curta, li anava gran, i duia el primer boto descordat, feia molta calor, a ple agost "això no hi ha qui ho aguanti". Vaig deduir que ara músic quant va treure unes partitures d'una carpeta mig trencada. Es va donar compte de que el mirava, quina vergonya, i em va tornar la mirada acompanyada d'un somriure, un somriure perfecte. Em volia fondre! Vaig aprofitar que la cambrera va anar a prendre nota per marxar. Em vaig veure el cul de coca-cola que em quedava, vaig agafar les coses i fins mai.
Per un moment em vaig imaginar la meva vida al seu costat, estic com una cabra. A més, ja fa temps que he perdut l'esperança d'estimar. Pot ser es perquè em fa por... no ho ser. Sempre faig el més fàcil: fugir.
Ja estic dient tonteries altre cop. Vaig a donar una volta. Haver si em toca l'aire. Una passejada en una nit d'estiu, sempre sent bé.

Comentaris

  • * ja fa temps que he perdut l'esperança d'estimar *[Ofensiu]
    kispar fidu | 14-08-2006

    Estúpida esperança, perquè sovint ens fa il·lusionar-nos per una cosa quan sabem realment que no la podrem aconseguir... però dels somnis se'n viu diuen... què fariem si no lluitèssim per allò que desitgem? Si ens quedèssim aturats sense avançar per por de no creure en l'esperança...?

    Potser és perquè em fa por... no ho sé Por a estimar, a veure's caminar per un terreny poc trepitjat i potser enganyós... si t'he de ser sincera, també he sentit aquesta por moltes vegades i la segueixo sentint... penso que sobretot, ja sé que és estúpid, però, sobretot pel què pugui pensar la gent... de debó... o per com pugui reaccionar jo davant de tot...

    Sempre faig el més fàcil: fugir.
    Fugir sol ser fàcil... però no sempre les solucions fàcils són aquelles que realment ens faciliten la vida...

    Vaig a donar una volta. A veure si em toca l'aire. Una passejada en una nit d'estiu, sempre sent bé.
    cert... a mi una pedalada em retorna les forces per seguir avançant amb la mirada ben amunt per captar nous somnis i voler lluitar per a perseguir-los!

    que vagi molt bé!
    i no et desesperis!
    ens veiem per aquí,
    Gemm@

    Aprofito per a encadenar-te a les flames d'RC!


    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena



  • Fugir...[Ofensiu]
    AVERROIS | 14-04-2006 | Valoració: 8

    ...no serveix de res. En el moment que trobis el teu verdader amor hi cauràs de quatre potes, com tothom. Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de sensacions

sensacions

6 Relats

5 Comentaris

4943 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
sóc una noia del penedès, normal i corrent! Sense res d'especial!
Sóc novata escrivint, així que m'agradaria tenir alguna petita opinio... merci!!