Nit de spanking

Un relat de: alexxisana
Va sentir una erecció ràpida i humida sota uns pantalons curts, molt estrets. A l'Alex li agradava veure cardar els tios entre si.
Aquella nit havia decidit passar-la a casa, estirat al sofà, veient porno, fent edging per un parell d'hores, però, sense saber com, es va trobar fent un tomb per la plaça on hi és el club gai més porc de Barcelona, ​​darrere mateix del Paral·lel.
Havia cregut que era la nit de la pluja daurada, però es va equivocar; era nit de spanking. Gaudia veient com aquell home fornit d'anabolitzants ficava tota la titola al cul d'aquell esprimatxat que, amb les cames ben obertes, de panxa enlaire, sobre una taula baixa oferia el seu cul. Hauria volgut unir-s'hi, però va preferir esperar-se fins més tard. Li agradava hostiar ben fort. El feia sentir superior. Ja no pensava si això suposava una fuita de la frustració per haver-se sentit sempre inferior i dominat pels altres.
Aquella nit tenia ganes de fer-ho; se sentia, especialment, excitat en pensar-hi. Li vindria bé descarregar la impotència en algun d'aquells "mariques". A les nits de pluja daurada i de spanking, era quan l'antre aquell s'omplia. Seria qüestió de fer un parell de cerveses i esperar algú ben submís que estigués disposat a rebre una bona sessió.

Comentaris

  • Gràcies [Ofensiu]
    alexxisana | 26-09-2023

    Gràcies pel teu comentari. El relat està inspirat en alguns fets que he vist. Aquí he fet una barreja d'accions que vaig veure a un club gai situat aprop del paral.lel i a altres llocs. Sí, l'ambient és tètric, fins i tot, sinistre dins la foscor ambiental del lloc. També t'he de dir que, potser, hi ha més de desig que de realitat pràctica.

  • Buscar al Google[Ofensiu]
    SrGarcia | 26-09-2023

    Això del sado-maso se'm fa una mica costa amunt. En totes aquestes coses la meva ignorància és astronòmica, la paraula "edging" l'he haguda de buscar al Google. Gràcies a relats com el teu ens podem il·lustrar una mica els que portem una vida aborrida i convencional.
    L'ambient que descrius és bastant tètric, suposo que aquesta és la intenció, potser excessiu per als que portem vida de frares, però molt il·lustrador.

l´Autor

alexxisana

4 Relats

10 Comentaris

1591 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Gai madur. Enamorat de la meua llengua, el català.