M'HE COMPRAT UN CONSOLADOR

Un relat de: MARYLIN
Com que no em satisfas, he decidit comprar-me un consolador, per donar-me gust, i tots els orgasmes que vulgui.

Hi ha moments en que estic sola, i necessito que em follin, que em penetrin, i he decidit comprar-me un consolador, d'aquests que porten piles.

Mai he probat joguines, però avui he tingut la curiositat, així que he anat a una SEX SHOP, i m'ha sorpres gratament, sobretot la roba SEXY , i la gran quantitat d'artilugis que hi ha per donar, i donar-se gust.

He comprat un consolador, i he sortit contenta de la botiga, amb intriga i desig de probar-lo.
Quan he arribat a casa, m'he despullat, m'he deixat el tanga de color negre que porto, i els sostens, i m' he estirat al llit, m'he obert de cames, i per no ser massa bèstia primer me tocat, el clitóris i quan he stat calenta, m'he posat el consolador,
I he començat a moure'l, amunt i avall, i cada vegada les seves vibracions em donaven més plaer, i m'agradaven més, i axií amunt i avall...i de tant en quant em tocava el clítoris, m'acariciava els mugrons dels pits, i notava com la vagina començava a gotejar, a mullar-se i el vibrador es desllissava més suaument, i el meu plaer augmentava, i amb l'altre mà em refregava el clitoris, i sentia molt i molt plaer, fins que desprès de refregar-me, i de moure el vibrador cada vegada més depressa, he començat a exitar-me més i més....fins arrivar a l'orgasme, primer pel clítoris, i desprès per la vagina...i m'he quedat.........uffffffffffffffffffffffffffff

M'ha encantat, m'he quedat d'allò més ben servida....notant com rajava el meu cony.................(massa fi vagina)

















Comentaris

  • interrogant[Ofensiu]
    Espiral | 26-05-2012

    què hi ha darrere d'aquesta 'marylin' desinhibida, calenta, que diu les coses sense embuts, boja pel sexe i amb aquest punt tan ferotge?

  • Tinc una amiga que...[Ofensiu]
    Quitus | 25-05-2012

    "Tinc una amiga que"... sol ser la frase pre-fabricada més enganyosa de les que es fan i es desfan. Car, que en el 99% dels cops, "l'amiga" no existeix, es imaginaria, i només serveix per no parlar directament de nosaltres. Parlar d'un altre sol ser més fàcil. Tanmateix tinc una amiga (i no es mentida) que fa un parell de setmanes va prendre una decisió similar. Tanmateix, deguda a la seua extrema (gairebé patològica) timidesa es va passejar per la botiga tot donant-se cops amb tot el que hi havia a la botiga. Quant va deixar el dildo sobre el mostrador, aquest va començar a sacsejar-se a dreta i esquerra. A ella li va caure tot el contingut del moneder pel terra. I el que fou pitjor, es que des de fora la botiga, la gent del carrer la veia perfectament (va acabar pagant amb la cara vermella com un tomàquet).
    Després a casa (uns dies després de comprar el trasto) el va provar i va gaudir força. Més del que estava acostumada a fer-ho amb homes. Li ha posat nom a l'enginy elèctric: The Sex Machine.
    p.d: Es molt possible que "la meua amiga" no fos realment una noia. Potser era un xaval. Potser, conjuntament amb el vibrador, va comprar un pot de vaselina. Potser (només es una possibilitat) era jo. I potser, la cara de flipat del dependent no se'm esborrar amb força temps (si hagués estat jo que hagués entrat a comprar al sex-shop, es clar).

l´Autor

MARYLIN

7 Relats

39 Comentaris

15737 Lectures

Valoració de l'autor: 6.43

Biografia:
Vaig nèixer i morir fa molts anys, però encara dono guerra, sóc una de les dones més desitjades del món.