Maneres d'acabar amb el món

Un relat de: Marcel Sanromà Rovira

Qualsevol persona que aprecii el fet de saber si demà trepitjarà encara aquesta condemnadora terra, sabrà que el món no passa precisament per un dels moments de més cordialitat a nivell de política internacional. Podem resumir la situació de la següent forma: Els americans estan a punt de trencar-li la cara a qualsevol que tingui la pell fosca, porti barba i turbant (o ni això) amb la primera excusa que li passi pel cap (ja!) i els musulmans radicals s'enfaden i volen rebentar el país (si és que no saben apreciar la bona voluntat ianqui).

A l'altra punta del món, els generals japonesos de la IIG.M. segueixen negant-se a demanar disculpes per les atrocitats comeses a la Xina, i és clar, tal i com estan els xinesos últimament ("un poco creshidos") doncs ves, els toca el crostó. I ara, com que la zona asiàtica està que crema. més que determinades parts de determinats famosillos de la petita pantalla, els nord coreans, que fins ara es limitaven a observar com si fos un partit de tennis taula, han decidit que potser que li diguin a algú que ells també ens poden fer saltar pels aires. I caram! Quina millor forma que emprenyant el país més poderós del món, així, amb sort serà més ràpid i menys dolorós. Però, és clar... on els llancem els petardets? Doncs al mar, però a l'incompetent de torn (com d'avorrits estaríem sempre sinó fos per la genialitat d'algun que d'altre incompetent) se li ha anat la mà i el míssil ha anat a parar a aigües japoneses, que, com que també tenen els nervis poc alterats últimament, doncs mira, animem la festa de Blas, que des que van marxat els Russos estava molt avorrida (a pesar dels esforços d'en Bill per animar el panorama).

Amb el panorama que es presenta, seguim preocupant-nos de si la Letizia queda prenyada, de si el Sardà se'n va a Austràlia ( a fer-li companyia al Jordi Gonzàlez), de si el Bisbal deixa la Chenoa o de si el Beckhan s'ha ampliat el palauet 1000 m2 més; que a l'Iraq, als terroristes tot això els importa menys que a l'exèrcit el C.I.

Marcel Sanromà Rovira
26 de maig de 2005

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Marcel Sanromà Rovira

2 Relats

0 Comentaris

1091 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00