Grandíssim Carod

Un relat de: Marcel Sanromà Rovira

Josep Lluís Carod-Rovira s'ha negat a participar en l'homenatge a Isaac Rabin, ex president d'Isarel assassinat ara fa deu anys. El motiu és que la Senyera no onejava juntament amb la bandera Israeliana i l'espanyola. Carod, que viatjava amb el president de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, retrà homenatge a Rabin individualment un cop acabat l'acte oficial.

Carod-Rovira ha pres la decisió encertada, mai havia estat tan adequada una acció seva: Isaac Rabin no mereix que un personatge com aquest li reti cap mena d'homenatge, aquesta decisió és el millor homenatge que se li podia fer a l'ex-president Israelià.

J.L. Carod-Rovira és un personatge nefast per a Catalunya, per a l'oasi català i per a les aspiracions que manté el nou govern socialista a Catalunya. Una persona que no sap quan i on ha de callar. Jo mateix vaig defensar la seva actuació amb l'escòria d'Aquí hay tomate, però la seva actitud davant del pèssim reporter de Pecado Original va demostrar la seva limitació intel·lectual, la seva manca de capacitat d'abstracció de les situacions, valoració de les seves pròpies accions, l'autocrítica corresponent i la mesura de les paraules. La seva ideologia, per molt radical i antimonàrquica que sigui i per molt orgullós i convençut que n'estigui, no li dóna cap mena de dret d'actuar de manera que deixi en ridícul a tots els catalans que volem que se'ns respecti a les espanyes i no ser considerats una part més de l'entrellat del circ independentista de Catalunya.

Molt ben fet senyor Carod, Isaac Rabin no mereix l'homenatge de personatges com vostè.

Barcelona, 20 de maig de 2005

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Marcel Sanromà Rovira

2 Relats

0 Comentaris

1092 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00