Mal despertar

Un relat de: Victre
Es desperta tot suat.
Un malson.

Decideix anar a beure un got d'aigua per calmar-se, però quan posa els dos peus a terra se n'adona que les cames no li responen, nota com se li fusionen amb el terra com si estiguessin farcides d'alguna substància molt pesada. O, millor encara, com si estiguessin fetes de boira.
Arrossegant-les com pot aconsegueix arribar fins al lavabo, i quan mira cap al menjador veu un pallasso assegut al sofà. Un pallasso d'aquells que es veu d'una hora lluny que no és un pallasso dels que farien el que fos per aconseguir la rialla d'un infant.

No intenta ni cridar, perquè sap que no podrà.
Tampoc fa l'esforç d'agafar el mòbil. No tindrà bateria.
Al lavabo, es mira al mirall i com era d'esperar, aquest no li retorna cap imatge.
Unes pessigolles als peus l'obliguen a baixar el cap, i veu tot tipus de serps que es reprodueixen sense parar, i nota com alguna ja intenta pujar-li cama amunt.

Mentre beu l'aigua, sent com el pallasso comença a preparar tots els estris metàl·lics necessaris per a què una tortura sigui una bona tortura.

Se li cau el got quan les mans comencen a desfer-se-li, i algú ho celebra amb sorolloses rialles estrambòtiques que -en un altre moment- li haurien posat els pèls de punta.

Com pot -ara ja se li estan podrint els braços- aconsegueix arribar al llit, i tornar-se a dormir just en el moment que el pallasso entra a l'habitació.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Victre

Victre

191 Relats

178 Comentaris

96616 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer al 1977.
Sóc metge, acupuntor i estic estudiant el grau de psicologia.
En el meu temps lliure escric relats.

Des de que escric, sempre he mantingut una lluita entre mantenir els relats ocults, o fer-los publics. Una barreja entre dubtes, vergonya, i la joia de que altres et llegeixin.

El meu mail és victreespiga@gmail.com

Al blog https://lletresigargots.wordpress.com trobareu tots els meus relats, la majoria amb il.lustracions incorporades.