Llei de vida

Un relat de: Jordi Brull

El meu fill és xic, ara té tres anys. M'agradaria retenir-lo abans no creixi.

El meu fill somriu. Llum i tendresa. L'enquadro, però ja s'ha girat cap al vol d'una arna. La vida se'ns esmuny entre instants fugissers.

El meu fill es sorprèn. Grans ulls, boca oberta. Toca amb la punta del dit la banya d'un cargol. L'enfoco, però el cargol s'ha amagat i el meu fill s'ha ajupit a empaitar una formiga. Es farà gran, jo seré vell.

El meu fill jau malalt. Pell transparent sobre coixinera blanca, olor d'asèpsia. Ullets espantats però sense ira que em miren amb rotunda i pesant confiança.
No prenc la càmera.
No vull que aquesta vegada torni a sortir del quadre.

I ara vull que creixi sense que no res el retingui, i a aquesta causa lliuraré, joiós, la meva decrepitud.

Comentaris

  • Vida amb majúscula[Ofensiu]
    Unaquimera | 21-12-2007 | Valoració: 10

    Efectivament, el teu relat és com un cop de puny. Sort que finalment he pogut deixar anar l'aire que retenia mentre seguia les línies...

    He quedat sorpresa, en llegir-ho. Agradablement sorpresa, vull dir. Perquè quan alguna cosa em sotragueja vol dir que cal mirar-la amb atenció. I en fer-ho, m'he adonat que el teu text està ben escrit. Molt ben escrit. Que les teves frases no són casualment curtes. Que els signes de puntuació són utilitzats amb cura. Que els espais que separen els paràgrafs i les seqüències són els adequats. Que els adjectius apareixen col·locats estratègicament...

    Estic molt satisfeta d'haver-te descobert com autor. Un altre dia tornaré a passar per llegir més coses teves. Pel tast d'avui, prometen ser interessants...

    Aprofito l'ocasió per donar-te la benvinguda a Relats i t'envio una abraçada càlida per celebrar la coneixença,
    Unaquimera

l´Autor

Jordi Brull

2 Relats

2 Comentaris

2301 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Com a biografia, res que ara recordi em sembla digne d'esment. Res destacable. Ara començaré a pensar quines de tantes trivialitats trio per a posar-les aquí.

Espero crítiques que m'ajudin a progressar. Entro nou i una mica acomplexat davant el gran talent de molts de vosaltres. Farem el que podrem.

Últims relats de l'autor