L'essència de la vida

Un relat de: Vesna

Trobo que en general tots nosaltres portem una vida massa estressant. Volem fer les coses molt de presa i volem resultats ja. No tenim paciència i no parem d'exigir-nos més a nosaltres mateixos i als demés.

Penso que vivim en un error. Hauríem d'intentar prendre'ns les coses amb molta més calma. Dedicar-li a cadascun dels nostres projectes el temps que faci falta encara que això faci que els resultats triguin més a arribar. Tots hi sortirem guanyant. Primer de tot, ens sentirem molt més orgullosos de la nostra feina i en gaudirem més.

És molt bo també que de tant en tant busquem moments de soledat en els quals ens trobem amb nosaltres mateixos i reflexionem sobre les nostres pròpies conductes i sobre tot allò que ens envolta. Ajuda molt a tenir les coses més clares i a estar més segurs del camí que volem seguir.

Una altra cosa que crec que ens aniria molt be és aprendre a no ser tan materialistes i aprendre a valorar el que realment ens importa. Els sentiments , els detalls, els petits moments de felicitat que ens regala la vida.

Un petó de qui estimem, una posta de sol... mil coses que a simple vista no tenen importància però que en realitat són les que donen sentit a la nostra vida. Només cal valorar-les com es mereixen. Al cap i a la fi son l'essència de la humanitat.

En definitiva, que hem d'intentar dur un dia a dia més relaxat i disfrutar més dels petits regals del nostre entorn.

Comentaris

  • Cert, però...[Ofensiu]
    foster | 07-08-2007

    Sí, tot el que ens dius és cert però una mica obvi, no creus?
    D'altra abanda, aquest tipus de reflexions personals està bé tenir-les i fer-se-les un mateix, però, a l'hora de posar-ho per escrit, crec que s'han de reelaborar en forma de ficció narrativa, amb uns personatges i una trama...Encara que sembli paradoxal, jugar a fer literatura de la vida -distanciar-se'n- és la manera com s'aprèn DE la vida i A FER literatura...a escriure, vaja.

    gràcies per llegir-me, pels teu mots dels comentaris i del fòrum sembles un encant de doneta...hehe

    petons

    foster

  • Molta raó[Ofensiu]
    Bulet | 23-02-2007 | Valoració: 6

    Tens raó, espero que tu siguis el primer en aplicar l'essència del teu relat.

  • Totalment d'acord amb tu[Ofensiu]
    GTallaferro | 21-02-2007

    s'ha perdut tot el sentit de l'artesania, el saber fer les coses ben fetes i en calma. Ara som presoners d'aquesta absurda societat tecnòcrata que ens du a l'esterilitat més absoluta.
    Salut!!!

l´Autor

Vesna

165 Relats

329 Comentaris

239452 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
The sea will crowd us with lovers at night
There's nothing like this built today
You'll never see a finer ship
Or receive a better tip in your life