L'ESPERA

Un relat de: Etiam71
L'ESPERA
Etiam71

El batec en les seves temples i una subtil vibració entre les seves cames van atenuar les campanades. Van donar les nou de la nit quan va entrar al parc. Els últims raigs del dia ho embolicaven tot. Va recórrer a poc a poc un tram de passeig sentint-se observada. Potser el vestit era massa curt o l'escot molt suggeridor. Ella no havia triat la roba per a l'ocasió. Una vegada al lloc indicat es va asseure en el primer banc que va trobar buit. Va encreuar les cames. Les va estrènyer fort fins que la vibració de la joguina, que no havia deixat de provocar-la des que havia sortit de casa, va ser més intensa, humitejant la roba interior que no portava.
Va mirar el rellotge. Havien passat només uns minuts des de l'última vegada. Mai hauria imaginat que s'atreviria a trobar-se amb un desconegut amb qui només havia tingut sexe virtual tot just feia tres setmanes. Havia descobert el dolç plaer de l'abandonament i el lliurament. Reconèixer-se com a joguina i fantasia. Permetre’s el gaudi que li produïa sentir-se sotmesa. Havia consentit, a la fi, que aflorés a la superfície el seu ofegat impuls de donar plaer. Necessitava ser descoberta, reconeguda i guiada. Desitjava ser “usada”, sí, per què no dir-ho clarament. Li envaïa una sensació d’ofuscament i confusió al mateix temps que tenia la certesa que mai havia estat tan honesta amb ella mateixa.
Va tornar a mirar l'hora mentre canviava de posició. Va desencreuar i creuar de nou les cames. Un pessigolleig intens es va vessar entre les seves cuixes. Estremida, la respiració entretallada, gairebé un panteix, es va descobrir més excitada del que imaginava. Ben aviat, va pensar, estaré asseguda a la vora del llit d'una habitació d'hotel, mig nua, amb els ulls embenats, entregada, amb els genolls lleugerament separats, disposada, la boca entreoberta, els cabells deixats anar...
Abstreta com estava, no va adonar-se de la figura que es dirigia directament cap a ella.

Comentaris

  • Benvinguda[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 25-03-2021

    Molt assolida la sensació de nerviosisme que traspua el relat, la sensació d'estar a punt de trencar els teus propis principis, duent a terme una acció que fins ara et tenies prohibida. I l'última escena, obre tantes opcions, de com s'atansa aquella figura, si amb bones intencions,o no tan bones... ella en el seu món, i qui sap com pot acabar tot.
    Ens deixes amb l'ai al cor!

    Et felicito! Molt ben escrit i un estil molt correcte per a un microrelat de gènere eròtic, on fas jugar molt bé la imaginació.

    Per cert.
    Fes cas del comentari anterior, a l'organització li calen les teves dades si vols passar a la final. Segur que els jurats et valoren com es mereix el relat.

    I això, benvingut o benvinguda a relats.

  • Benvingut al concurs[Ofensiu]

    Benvolgut relataire.

    Aquest és un missatge genèric a tots els nous relataires que participeu en el concurs.
    Per evitar duplicitats d'autors que no podem controlar, i per evitar possibles reclamacions que puguin presentar altres concursants, ens calen les vostres dades personals per seguir participant.

    Nom
    DNI
    Adreça postal,

    Esperem el teu correu a concursos.arc@gmail.com

    El teu relat entra a concurs, gràcies per participar.

    Comissió XI Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Etiam71

1 Relats

2 Comentaris

439 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor