Les onades

Un relat de: Ikigai
El mar sempre roman al mateix lloc, passi el que passi. És per això que m'agrada contemplar-lo. Algunes vegades el veuré més tranquil i d'altres, més agitat, però les onades aniran i vindran, aquí i a l'altra banda del món. Passi el que passi. Penso que és interessant assimilar el seu comportament al nostre o, si més no, hauríem de seguir la manera de fer del mar.

La nostra vida es pot accelerar amb les tempestes que de vegades ens porta, de la mateixa manera que es pot calmar amb els moments de tranquil·litat que ens regala. En qualsevol cas, el ritme ha de seguir, igual que fan les onades. Elles van i venen i, encara que després d'observar-les ens en anem cap a casa, les onades seguiran. Precisament és això el que hem de fer: malgrat el que passi sempre s'ha de seguir un ritme, s'ha de seguir vivint. En alguns moments, ho farem com les onades que deriven d'una tempesta i en d'altres, viurem en l'harmonia de les onades d'un dia de vent serè, però viurem.

Comentaris

  • De vegades...[Ofensiu]
    Montseblanc | 01-03-2018

    ..hi ha tsunamis que ho arrosseguen tot, sense ritme, sense pietat, que fan que mai més puguis tornar a mirar les ones amb calma.

  • Bona comparació [Ofensiu]
    Rosa | 26-02-2018 | Valoració: 10

    M'agrada aquesta comparació, jo sóc molt de mar i aigua i aquest moviment continuo de les ones m'atrau exageradament. Felicitats pel relat.
    Rosa

l´Autor

Ikigai

2 Relats

5 Comentaris

1248 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Últims relats de l'autor