L'amor

Un relat de: Blauverd
Moltes persones pensen que estimar és la cosa més bonica del món, que dues persones enamorades són molt felices, que tot és perfecte..., però la veritat és que estimar és un sentiment difícil de sentir, difícil d'expressar, de demostrar i, sobretot, és molt difícil de contenir. Estimar no és fàcil, no totes les persones que s'estimen són felices al cent per cent, no tot és perfecte. I, llavors, quan t'embarques a la meravellosa i embriagadora aventura de l'amor, t'emportes un "pal", perquè tot allò que sempre havies cregut i/o imaginat s'esvaeix en un segon. Sí, pot ser que al principi siguis molt feliç i que no trobis cap pega a res, però amb el temps, si l'amor no es cuida, si no se'l rega amb confiança, comunicació i respecte, en comptes de sortir-nos una flor bonica i duradora, ens en sortirà una de marcida o una de bonica però que a la mínima s'acabarà marcint a causa de la desconfiança, la falta de comunicació i l'abscència de respecte cap a l'altra persona.

Comentaris

  • L'amor...[Ofensiu]
    AVERROIS | 17-09-2011 | Valoració: 10

    ...és un conjunt de moltes coses. En la parella hi ha d'haver "filing" i com tu molt bé dius, comunicació i una cosa molt important, la parella ha de ser un amic, el millor amic. L'humorista anomenat Capri deia "L'amor se'n va, però ell/ella es queda"
    La rutina del dia a dia és el pitjor enemic d'una parella i aconseguir que cada dia
    sigui ple d'emocions i aventures pot ser difícil, però no impossible. Tot i així crec que és bó enamorar-te tingui un final feliç o no. La vida és una aventura en si mateixa i tu tens el guió de la mateixa a la teu abast.
    Benvinguda a relats i que aconsegueixis l'amor que desitjes.
    Una abraçada.

l´Autor

Blauverd

7 Relats

2 Comentaris

3733 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia: