L'amiga

Un relat de: mr.shody
La noia estava fascinada pel mirall que havia trobat en una botiga de segona mà. Era gran, elegant i tenia un marc daurat bellíssim. Un cop a casa, es va mirar al mirall i va quedar sorpresa en veure una altra noia a l'altre costat, amb una expressió diferent a la seva. Va començar a parlar-li i va quedar xocada quan la noia li va respondre.

Durant dies, la noia va passar hores parlant amb la noia del mirall. Li explicava els seus secrets més profunds, les seves pors i els seus somnis. La noia del mirall li donava bons consells i la reconfortava en moments difícils. La noia del mirall va esdevenir la seva millor amiga.

Però un dia, la noia va voler presentar la seva nova amiga a la seva mare. Quan la mare es va acostar al mirall, va veure el seu propi reflex. La noia va quedar confosa, però llavors la noia del mirall va parlar: "T'he ajudat a ser valenta i a fer el que és correcte. Ara és el moment que facis el mateix amb la teva mare". La noia es va adonar que la noia del mirall no era més que una projecció de si mateixa i va decidir tenir una conversa important amb la seva mare, posant en pràctica els consells que havia rebut de la seva "amiga" màgica.

Comentaris

  • Relat rebut, no a concurs[Ofensiu]

    Relat rebut.
    El relat se'l llegirà el jurat, tanmateix, si abans del 25 no hem rebut les dades de l'autor/a, quedarà desqualificat.

    Entrarà a concurs quan en rebem les dades. T'enviarem un altre missatge si s'escau.

    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats

l´Autor

mr.shody

2 Relats

3 Comentaris

304 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor