L'altre dia em vaig adonar d'una gran veritat

Un relat de: pagoda

L'altre dia em vaig adonar d'una gran veritat.

Les persones, les relacions socials sorgeixen sempre de converses estúpides que no condueixen a cap lloc. Quan coneixes per primer cop a algú normalment sols parlar d'uns trenta o quaranta temes al dia, i durant aquest dia aprens tantes coses d'aquesta persona com les que pots saber d'un amic de tota la vida.
No convé aprofundir sobre cap dels temes mencionats, simplement saber l'opinió de l'altre, i finalment teixir un quadre de petites pinzellades que acaben marcant la teva relació amb l'altra persona.

Un cop consideres que coneixes a una persona (d'una forma completament subjectiva és clar, ja que aquests límits els estableix cadascú) pots optar per continuar tenint petites converses superficials per tal de saber més coses sobre el teu interlocutor o directament intentar d'abordar un tema en profunditat (aquesta és una elecció que fa el nostre subconscient, ja que en cap moment ens plantegem quin tipus de conversa convé tenir). Això probablement farà que una de les pinzellades que ja hem teixit es faci més ampla o més petita segons les nostres impressions.

D'aquesta petita i superficial reflexió en trec la conclusió que: "la societat es basa en converses estúpides".

Un altre dia, amb més temps, intentaré continuar aquest debat amb mi mateixa però no convé aprofundir sobre el tema, encara no hi ha la suficient confiança.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

pagoda

5 Relats

1 Comentaris

3719 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00