La pulcritud

Un relat de: Sergi Yagüe Garcia

La pell enrogida sota el raig d'aigua de la dutxa i els frecs frenètics de l'esponja. Els gemecs i les llàgrimes es barregen amb el sabó. També la sang.
Nua, asseguda sobre les rajoles, amb els genolls contra els pits i amb el desguàs entre els peus; el desguàs que xucla aigua, sabó, sang i llàgrimes.
Vol netejar-se fins a l'últim vestigi d'impuresa, si pogués es netejaria per dins, també, intentaria expulsar del seu interior la brutícia, però no pot, aquella brutícia ja li circula per dins i la devora.
Sempre se sent igual. La pulcritud és necessària per redimir la seva ànima. Ha de quedar sempre ben neta, ni que sigui per fora, ja que les seves entranyes estan perdudes.
Sempre després del sexe, necessita acabar amb la bèstia que l'ha envaïda, al portador d'aquella brutícia, d'aquella brutícia que un dia algú va imposar-li violentament, quan encara no podia entendre's a si mateixa ni al seu cos.
Des d'aleshores sempre ha estat igual. Aquell rampell de necessitat horrible, d'atracció, de desig impossible, de comunió amb l'estrany, de coit animal. I després la impuresa, la caiguda del ganivet, reiterada i implacable. I la sang, la carn esquinçada. I aquella màcula. La que li llisca per dins i l'impregna la pell.
S'ha de netejar, s'ha de netejar acuradament sota l'aigua calenta, quasi bullint, de la dutxa, amb mètode, amb força, amb ràbia…
Amb pulcritud.

Comentaris

  • prosa[Ofensiu]
    ANEROL | 26-06-2007 | Valoració: 10

    poètica d'una gran misèria; encara em fa mal el pit; demostres, no nomès un gran domini de l'expressió, sinò que una gran capacitat d'empatitzar, al menys a l'hora d'escriure

  • Ostres Sergi...[Ofensiu]
    MarBlava | 23-03-2007 | Valoració: 10

    m'ha impresionat el teu relat, he sentit fins hi tot la pell escaldada...
    La brutícia del cos i les entranyes no es poden netejar mai, perquè el problema està al cervell i a l'ànima. Sóm animals massa racionals i moltes vegades ens deixem emportar per sentiments de culpabilitat que es transformen en veritables obsesions.
    Et felicito pel poder de transmetre sensacions que tens.
    Una forta abraçada!

Valoració mitja: 10