La mudança

Un relat de: jpmerch
Puntualment, tots els matins a les onze en punt, visitava les obres. Es tractava d'una construcció de cinc alçades amb la façana de rajola vista, molt assolellada, amb voreres amples on creixien alguns arbres, en un zona nova i per tant molt tranquil·la. Seia en un dels bancs que ja hi havia instal·lats, i hi romania cosa d'una hora o una hora i quart, llegint el diari gratuït que agafava a l'estació del metro. Després se'n tornava cap a casa per tal de preparar-se el dinar.

La preocupació que tenia per la lentitud de les obres es va esvair, quan un matí en què no es trobava gens bé, va comprovar que aquestes estaven acabades i que tot estava enllestit per a poder mudar-se del ruïnós pis fred i humit, on havia viscut durant més de quaranta anys. Dos dies després el soterraven en aquest lloc tan tranquil i assolellat. Les obres havien acabat a temps.

Comentaris

  • Emocions[Ofensiu]
    Antònia Puiggròs Muset | 21-08-2012 | Valoració: 10

    Un relat que combina amb encert la senzillesa amb una escriptura acurada i amb una temàtica d'aquelles que remouen sentiments. Molt bonic i trist!
    Una abraçada!