La meva primera vegada

Un relat de: Gerry

Ahir va ser la meva primera vegada, m'havien explicat moltes coses, i la teoria me la coneixia de memòria, però posar-ho a la pràctica era una altre cosa, fins i tot una noia em va dir que no vindria al pis si no ho havia fet, davant de tanta pressió, que podia fer jo sinó llençar-me, així que em vaig decidir, cal dir però, que alguns dubtes tenia i no n'estava del tot segur que culminés aquesta experiència amb èxit, però ho havia de fer, no ho podia posposar més, que un ja té una edat.
Vaig preparar-ho tot, ja no hi havia marxa enrera, ella i jo, un davant de l'altre, callat, amb un llarg sospir vaig embolicar la roba del llit, tot dins, i vaig posar la maquinaria en marxa, al principi a poc a poc, i a mesura que anava avançant la cosa, el ritme va anar creixent, amb més frenesí, sense parar de moure's, amb girs a dreta i esquerre, semblava una bogeria.
Després d'una bona estona, tot va quedar quiet, un llarg silenci, i abans de moure un dit, vaig esperar un minut, el temps de rigor per poder continuar, llavors vaig obrir la porta, tot estava fet un lio, però no volia que s'assequés dins i sortís tota arrugada, així que vaig decidir treure-la, va sortir més seca del que m'imaginava, però no la podia deixar d'aquella manera, així que la vaig recollir i la vaig posar a l'estenedor.
Ja havia posat la meva primera rentadora, havia sigut un èxit, i ara tenia tota la roba neta i perfumada.

Comentaris

  • Bonissim !![Ofensiu]
    reineta | 03-03-2009

    Ja ja ja!
    Es bonissim!!
    m'ha encantat!
    Henorabona!
    Es molt divertit ! Pensaba que seria la primera experiencia sexual i es que poses la rentadora!
    Ja ja ja!

  • Ha Ha![Ofensiu]
    ginebre | 30-12-2006

    Que divertit! Jo que tinc fills preadolescents, fent el canvi rapidament, em pensava trobar un relat que m'aproximés a aquesta primera xperincia sexual d'un noi!!
    I no! Encara que és també molt i molt important l'expriencia de posar la rentadora!! Molt diver i ben escrit, jugant molt bé.

  • Si senyor![Ofensiu]
    jordigal | 27-12-2005

    Tot és comçar, ... ara ja ets un home, només cal que segueixis insisitint.
    En serio, ho he llegit en molt d'interès i penso que és molt ingeniós. He rigut.

l´Autor

Gerry

2 Relats

3 Comentaris

3978 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Soc la brisa que du el vent capritxosament,
incapaç d'aturar-se ni per un instant,
a observar el que té al voltant,
i tot i així vaig captant el que passa per la vida.

Tot just m'he desperat d'un somni on havia habitat,
i al obrir els ulls he vist la realitat,
i aquesta m'ha encantat!

Ara avenço per la vida amb els ulls ben oberts, guiat pels sentiments, somrient a totes les alegries que em dóna la vida.