La meva "Joguina"

Un relat de: Lampli s'acopla

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Després de tot el dia anant amunt i avall, no aconseguia treure't del cap i desitjava amb ànsia que arribés aquest moment. Desitjava per fi, tenir-te per mi sola. Aquí si, a la banyera. On tantes vegades hem jugat tu i jo, amagant-nos del món, i fent-nos propietaris del nostre propi univers.

T'estic fregant amb els meus pits, i al mateix temps que els meus mugrons es van endurint, el teu penis va creixent al màxim exponent al ritme de l'aigua que ens mulla els caps. Inconscientment, m'acostes la teva orella a l'alçada de la meva boca. Saps que ho faré. Saps que ho faré des que has entrat amb mi dins la porcellana humida i relliscosa. M'encanta llepar-te l'orella i jo sé que a tu també t'agrada. Sents un plaer que viatja pel teu sistema neurològic que et fa arquejar el cos preparant-se per la festa que t'espera.

Baixo pel coll fins al pit, descordar-te els botons de la camisa....Tot el dia pensant en tu, en les ganes de tenir-te així. Com estem ara... Agafo el sabó i t'ensabono. Tu fas el mateix amb mi. T'empastifo l'esquena i quan ja està farcida d'escuma faig passar els meus braços sota els teus per començar a ensabonar-te el pit. Poc a poc les meves mans van baixant, molt lentament, per omplir d'escuma totes les teves parts, sense deixar cap racó, com si fossis un nen que no sap fer-ho sol. Deixa'm fer a mi i gaudeix del que et faig!.

Amb una ma et recolzes a la paret i em deixes fer. Notes com llisca, amor meu?. Vull que m'ensabonis. Ensabona'm. Sí. Aquí. Ensabona'm els pits. Deixa-me'ls ben relliscosos per poder refregar-los contra tu mentre jugo amb el teu penis lliscós. Així, amor. Així.. Notes com se'm endureixen els mugrons? Ho notes?

T'agafo les natges, però les meves mans estan tant relliscoses que no puc agafar-te i aferrar-te contra mi, per tant, en passo una entre les teves cames. Noto que estàs a mil. Com m'agrada veure't el penis així… amb tanta força… tant potent. Està a punt per fer-me una "coseta" que m'agrada molt.

Vine…

Sento el gland com em tira el seu al·lè prop els meus llavis humits i calents. Em poso còmode perquè hi arribis millor. Observo com la punta del teu penis em recorre lentament, sense penetrar, acariciant-me els llavis. No et fas ni la mínima idea de com m'agrada.. No t'imagines el plaer que sento, com em desfaig, amb el clítoris que sobresurt, que vol el teu penis ferm i dur, vol que el penetris. Però vols resistir-te i allargues aquesta petita tortura de plaer fent que el penis segueixi recorrent, mig enfonsant-se pels teus llavis que l'acaronen.

Però la fricció ens desespera. M'estiro sobre el marbre mentre t'acompanyo el cul amb les mans. Em protegeixes l'esquena amb els teus braços. Em torno boja i automàticament obro les cames com les fulles d'una podadora. Reposes les mans sobre els meus malucs i te'n fas propietari del meu cos, que t'entrego apassionadament. Fes de mi el que vulguis!!

Me'n adono de la teva mirada lasciva, veig en ella el desig, la luxúria, però no em dónes temps a veure-hi res més. Em penetres fins al fons, fins al límit. Introdueixes tot el que dona de si la teva verga, ara potent i tibant, mentre m'aguantes fort per no lliscar més del compte. El teu ritme frenètic, aquest vaivé mentre els dos gemeguem entre l'escuma esdevé moviments desmesurats, inconscients... Em tornes boja. Deixa que posi les meves cames damunt les teves espatlles. D'aquesta manera aconsegueixes penetrar-me fins la base del teu penis, lliscant com una peça de sabó de mans sobre una balsa d'oli. No tinguis por de fer-me mal. Penetra'm, així.. Fort!! Vull que em surti per la boca! M'estic morint de gust!. Crido el teu nom mil vegades. No paris!.

La sento dins, calenta. Tens el prepuci tant estirat, el gland tant inflat, tant ple. Sí.. Vull que et corris dins meu, vull notar l'esquitx de la teva essència. No paris!, ets tant meu ara mateix...

Em demanes que t'agafi les natges. T'estrenyo fort contra mi. Som un bloc homogeni que no podem deslligar. Els meus pits tremolen cada cop que fas una embranzida i atures el moviment amb una mamada al meu cigronet mentre dos dits d'una ma m'acarona l'altre mugró.

Em vull sentir posseïda- m'agrada- i em poso a quatre potes quasi sense temps de tocar els genolls al terra m'omples la vagina de la teva verga carnosa una i altra vegada. Tant de bo poguessis sentir el que jo sento.

Em beses el coll, mentre em penetres, m'abraces fins a abrigar-me els pits amb les mans. I si!! Penetra'm vida, penetra'm sense fre. Ja s'acosta l'hora i encara no m'has deixat fer allò que tant t'agrada.

Estira't i relaxa't. M'acosto a tu, agafant-te les mans per posar-te-les contra el terra i no et pots moure. Passo una cama per sobre i com si fos un pèndol, suaument, el meu pubis t'acaricia el teu penis fent "copets" intermitents a dalt i a baix. Ara en cercles... Els malucs es mouen imparables. Lentament els meus llavis acaricien el penis que es contrau igual que tu mentre el ritme s'accelera pel meu embogiment. El cap se'm tira enrere quan em toques els pits i la vagina fa contacte enganxada ben fort al teu penis que s'endinsa cada cop més fins enfonsar-se de cop quan deixo anar tot el meu pes.

Així, amb les dues cames flexionades i el teu penis clavat m'hi estaria tota la nit si no fos, perquè la mama em crida per sopar i ja saps que no li agrada que deixi les joguines escampades per la banyera. Demà tornarem a la mateixa hora i seguirem on ho hem deixat. Perquè ara, com sempre, faré cas a la mama i ens desaré al cistell de vímet, just al costat de la Barbie excursionista.



LS 10-10-2008

Comentaris

  • bufff[Ofensiu]
    Jimbielard | 12-06-2009

    ja no el recordava, aquest relat. I per si un cas, aqui te´n faig memòria.

  • Consideracions[Ofensiu]
    Igor Kutuzov | 13-11-2008

    No el valoro perquè no ho tinc clar. Crec que és molt bo, crec que és el millor relat eròtic, de llarg que he llegit aquí. També cal dir que porto pocs dies i no els he llegit tots.
    Bé. També m'ha sorprès una duresa soterrada en tot el relat... Fa mal, com allò altre. I un relat, un bon relat pot fer mal. Els relats fluixos provoquen, en tot cas, badalls. Es curiòs però tampoc sabria dir si ets home o dona.
    El final (estic baix avui?) m'ha semblat una autèntica animalada literària.
    1 º - t'obra l'estómac, ferint-te, per les seves implicacions.
    2 º - Sí, és agoserat. Atrevit.

    Ara m'en vaig a mirar flors, per recuperar-me una mica. Literàriament, les meves sinceres felictitats-

l´Autor

Foto de perfil de Lampli s'acopla

Lampli s'acopla

2 Relats

5 Comentaris

2596 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Estic només per mi, per les meves dèries, per les meves manies. No comentis si no es per oferir-me la teva saviesa, la teva opinió més sincera.

Barcelona 04 d´octubre de 2008

Últims relats de l'autor