La matança de Samuel Peel

Un relat de: Sterny

Samuel Peel estava content perquè havia acabat el taüt. Tornant cap a casa es va trobar, com de costum, un vell borratxo que es feia anomenar Da Vinci. Aquest sonat deia que podia volar, i aleshores, Samuel el va enviar a pastar fang.
En arribar a casa va dir- bon dia família -. Entrà a la seua habitació i es trobà a la seva dona Xelo al llit:

-Estàs malalta? Sues molt - digué Samuel
-Si, tinc un poc de febre. Dus-me una aspirina.
-Espera't que em canvie i vaig a per ella- pegà la volta al llit i s'assegué- Aaaahhh!!! Qui hi ha ací?- entre els llençols aparegué Tomas Carter, l'ajudant de Samuel- Mala sorra, però tu de que vas- Samuel cridava com un boig- I tu desgraciat, vaig a despatxar-te, i t'amargaré la vida. Ves-te'n d'ací malparit.

Tomas se'n anà corrent mig en pilotes, amb la camisa, que va ser l'única peça de roba que va conseguir agafar d'entre una pluja d' "OVNIS" ( coixins, peluixos, llibres, sabates, plats, quadres, llànties...) en direcció seva. Al cap d'una estona, Samuel entrà traient fum per les orelles:

-Perdona, ha sigut un error. No tornarà a passar- va dir la seva dona
-"Edeu", seràs carabassa, tants anys casats i ara em fas açò...
-Perdó - i li feu un bes. Samuel, inútilment, s'intentà resistir

Seguiren al tema i Xelo li va fer un parell de "faenetes"

Passaren els dies i es reconciliaren. Samuel ja havia fet 13 taüts. Tornava a casa, però pel camí no va veure a Da Vinci, no feu molta importància. Estava feliç, pensava que prompte li comprarien un taüt. Va arribar a casa:

-Bon dia família - i entra a la habitació. Xelo es trobava al llit
-Xelo, estàs malalta?
-Em fa mal la cama, dus-me una aspirina
-Ara te la duc, esperat a que em canvie - s'assentà al llit - AHHHHH!!! Qui hi ha ací? - I entre els llençols aparegué Da Vinci - Vell sonat, ves-te'n de ma casa.

Samuel estava tan enfadat que anà cap a l'armari i tragué un trabuc
PUM!!!!! PLOF!!!!
I Da Vinci caigué a terra mort. Tragué un ganivet i el rematà, el va agafar i el va tirar per la finestra. Agafà a Xelo pel monyo i li tallà el cap, el qual el va llançar per la finestra.
Després de la masacre se'n anà corrents de casa. Es va trobar a Tomas, el qual va apunyalar quatre o cinc vegades. Va seguir corrent.
Poc després va trobar el famós doctor John W. que anava en cotxe. Samuel li llançà el ganivet, que va travessar el parabrises i acabà al cap de John. El cotxe, descontrolat, atropellà a Samuel que va perdre la vida a l'instant.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Sterny

2 Relats

1 Comentaris

1396 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00