La infraestructura de les petiteses

Un relat de: Glòria Vendrell Balaguer
Acostumats com estem als grans esdeveniments universals o particulars, ens passa que no prestem gaire atenció als petits detalls i a les coses menudes que aplegades fan possible que l’esdeveniment ho sigui.
Solament les coneix qui les prepara. Als ulls de qui no hi ha participat acostumen a passar inadvertides i és curiós perquè en realitat són del tot imprescindibles !
Això passa en les festes però també passa en totes les altres coses. Hi ha una infraestructura enorme de petiteses que predisposen que la vida ho sigui de debò. El que vull dir és que la nostra capacitat d’estimar , de perdonar, d’apreciar les coses belles i de viure com paga la pena viure, ve precedida d’un seguit inacabable de coses petites i fins i tot ínfimes que hem rebut de tanta i tanta gent que en el cúmul de la història passada i present, han fet possible el nostre ARA.
Aprendre a esbrinar i trobar les “petiteses” que han envoltat i que envolten la nostra vida, és un plaer secret que no em vull perdre !
Glòria Vendrell i Balaguer
Gener del 2014

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Glòria Vendrell Balaguer

Glòria Vendrell Balaguer

116 Relats

77 Comentaris

51320 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Sempre m'ha agradat molt escriure. Em relaxa, em diverteix i m'ajuda . Les noves tecnologies fan possible el que abans era impensable. Si voleu llegir més, podeu visitar el meu blog : http://www.gloriavendrellbalaguer.blogspot.com.es/