La Casa

Un relat de: xabby

Era 12 d'agost i els germans Oscar i Albert volien preparar un excursió per la muntanya, amb els seus amics i amigues. Al cap d'uns dies van preparar la mochila i a les 9 del matí els dos germans, el Lluis, la Sílvia i la Marta van agafar les mochiles i es van posar en cami. La idea dels germans era tornar per la tarde peró van tenir molts problemes. Anaven passan les hores i cada vegada es feia més fosc i cada vegada els estaven més cansats. Pel camí el Lluis que estava molt esgotat doncs volia parar en una gran casa que hi havia en mitg de la montanya.
Quan van entrar a la casa feia molt de fred, van agafar els sacs de dormir es van possar en una sala molt gran i es van posar a dormir. Com la Marta tenia por no podia dormir i llavors va anar a donar una volta per la casa.
Al cap d'un rato va tornar perque ja estava mes tranquila peró quan va arribar a l'habitació nomes estava la Sílvia, la va despertar i de la por que tenien van sortir de la casa correns. Dos dies despres la Marta i la Sílvia van morir sense saber la causa, i dels dos germans i el lluis no es va saber mai mes res de ells.

Comentaris

  • Interesant?[Ofensiu]
    aaa | 13-03-2007 | Valoració: 4

    Si tens menys de 8 anys, es un relat força interessant, pero si en tens mes de 10, et cal perfeccionar moltes coses, ortografia a banda (jo mateix la oblido constanment), com la coherencia i la creació d'una atmosfera de terror. I al final dels relats, habitualment es dona la clau del misteri. Una clau que en lluis i compañia deuen estar buscant, per aixó van desapareixer...

l´Autor

xabby

1 Relats

1 Comentaris

837 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor