L´autobús

Un relat de: urgell
Avui he quedat amb l´angel ; el vull agradar i amb l´objectiu de satisfer les seves "ordres" estic donant voltes per diverses botigues del centre comercial , el resultat de la compra és un bonic vestit fosc ... llenceria i mitges combinades amb uns bons talons en fan sentir molt sensual i alhora elegant .. porto el collar de submisa mig dissimulat pels meus cabells ..
Ja vestida d'acord amb les seves exigències i seguint les instruccions del meu amo agafo l'autobús que en portarà a les afores de la ciutat on hi ha un hotel discret que serà el nostre punt de trobada. El meu cap comença a volar i un neguit recorre el meu cos .
Per fi arriba l'autobús .. està quasi ple i he de seure als seients del darrere , m'agrada estar al cantó de la finestra i per sort trobo un seient lliure .. tot just en marxa seu al meu costat un jove de bon aspecte segurament universitari i que a més..podria ser la seva mare ..
El trajecte es un continu baixar i pujar de gent , jo .. distreta miro la rutina de la ciutat .. ja als afores l'autobus ja te pocs passatgers però continuo amb el meu acompanyant i pel reflex del vidre observo que en mira discretament sobretot l'escot i que s'ha fixat en el collar .. no porto sostenidor i potser estarà veient dos mugrons molt marcats pel fred de l´aire condicionat sota el vestit .. no li dono importància a l'assumpte i continuo mirant fora però un gir inesperat més una frenada brusca trenca la pau i la mà esquerra del noi reposa per uns moments sobre la meva cama dreta ...instintivament tanco les cames ...amb naturalitat i educació la retira amb una disculpa ..en aquest moment per primera vegada fixo la meva mirada en ell... te uns ulls bonics..molt expressius que delaten desig . No falta gaire per arribar i envio un whatsapp a la meva cita responent-me a l´instant que en fica la corretja ....obedient... me la poso . Començo a estar molt excitada i estirant de mi mateixa comprovo que està correctament col.locada ...tot aixó amb aquest xicot al costat meu..
Ara es ell qui rep un missatge , s´alça un moment remenant l´interior de la butxaca d´on treu el seu mòbil , en aquest moment en percato de la seva enorme erecció .. torna a seure mentre escriu alguna cosa..al acabar la corretja li queda a l´alçada de la mà ..tímidament l´agafa i no troba resposta per part meva .. suau amb petites estirades el deixo fer mentre l´ignoro amb la mirada perduda cap a fora de l´autobus. Un altre cop la seva ma torna a reposar sobre la meva cama per ara immòbil , fins que en pujo una mica mes el vestit i li obro generosament les cames ..potser per la meva condició de submisa la meva actitud no canvia... mirada fora deixant me fer...aviat la seva ma es va anar introduint entre les meves cames ...mes endins ..amb mes perill ..els seus dits finalment perfilaven per fora del tanga el meu sexe...fins que me´l treu i en comença a masturbar...
Aquest noi sap com tocar a una dona..fa màgia amb els dits .. ofegats gemecs de plaer surten de la meva boca però arribem a destí i el tinc que aturar..
Baixo les escales i de camí a l hotel busco la cafeteria on m´espera el meu amo ..aviat el veig amb una copa de vi relaxat acompanyat en un còmode sofà.. per la meva absoluta sorpresa era el noi del autobús ..ni me´n havia adonat que havia baixat darrera meu..a taula entre les copes el meu tanga perdut com a testimoni del meu pecat... he caigut en el seu parany amb ingenuïtat i sé el que m´espera.. un sever càstig

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de urgell

urgell

2 Relats

0 Comentaris

271 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00