Jo us definiré l'infern!

Un relat de: independència

I m'hi havien enviat... res de somnis, res d'imaginacions, allà hi era, tot calentó, tot... acollidor!? Ningú ho hagués dit mai, però no s'hi estava tant malament, almenys no tant com tots els catequistes m'havien fet creure durant la meva infantesa d'ignorant. ¿Qui hagués cregut mai que el que em condemnaria eternament seria el haver qüestionat un dels meus antics professors durant una de les seves eternament infinites (sembla irònic que ho digui des de la meva condició actual d'etern...) classes? Però no creia que aquesta fos l'única de les raons, sinó la que m'havien fet creure que era, i que més aviat no fou més que una decisió imparcial que prengué Hitler, que havia destituït al mateix Lucífer del seu càrrec de dimoni entre dimonis.

D'entrada tot em semblà d'allò més normal (com ho definirieu vosaltres encara mortals), habitacions amb llits còmodes, lavabos nets, bona il·luminació i menjar de casa de colònies. El infern no semblava més que una segona vida sense problemes de diners. Però el meu punt de vista canvià dràsticament quan s'acabà la meva setmana d'adaptació i introducció i començà l'autèntica aventura.

Comentaris

  • Hi ha inferns...[Ofensiu]
    AVERROIS | 09-12-2008 | Valoració: 10

    ...de moltes maneres. Cadascú té el seu i no cal que t'hi enviin, a vegades t'hi trobes sense adonar-te. I quan et sembla que t'hi has adaptat, com dius tú, comença la veritable aventura.

    Benvingut a relats en català.

    Una abraçada.

  • L'infern...[Ofensiu]
    onatge | 08-12-2008 | Valoració: 9

    Sempre és personal. De vegades els que ens en prevenen tan, no són res més que representants de l'infern.

    Diuen que Adan va viure feliç al paradís, perquè no tenia sogra...

    Potser ja està bé de prohibir llibertats i encadenar les ments en nom d'una creu, que com diu l'Ovidi, només són dues estaques...


    Salut.
    onatge

l´Autor

independència

1 Relats

2 Comentaris

559 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
idiota, boig, llest, il·luminat... que creieu?

PD: no tingueu en compte les faltes...

Últims relats de l'autor