Jo no vull una democràcia

Un relat de: Skatalitika

Han passat 30 anys i el feixisme encara no s'ha acabat. Pels carrers es segueixen veient monuments de'n Franco, la persona que va clausurar la llibertat d'expressió, que va prohibir tantes llengües a l'Estat espanyol, que va matar a tantes persones cruelment simplement per no ser de la mateixa ideologia que ell -entre altres coses-.
El govern no està disposat a derrocar aquestes commemoracions, i a part d'això, cada 20 de Novembre, Estat, Esglèsia i altres poders capitalistes i repressius segueixen recordant la mort del seu cap d'Estat, però això sempre volen ocultar-ho d'alguna manera, i ho volen fer diguent que volen fer una democràcia.
Quina democràcia? Una democràcia on no hi ha llibertat d'expressió? On et detenen per tenir unes altres idees? On per ser homosexual et miren malament? On per ser de color ja ets una minòria? On per ser dona tens que deixar que et peguin sense poder fer res? DONCS JO NO VULL UNA DEMOCRÀCIA.

El dia 12 d'Octubre es cel·lebra el dia de la Pàtria. Estat, Esglèsia, empresaris i altres poders contemplen l'exèrcit espanyol desfilant pels carrers de Madrid. Els medis de comunicació en fan propaganda i l'audiència està un cop més assegurada ja que el dia 12 d'Octubre és concedit com a dia festiu.
Amb aquest dia ja tenim el dia assegurat com "Dia d'Apologia de la Guerra i la Violència".

El dia 6 de Desembre: dia de la Constitució. No cal fer cap comentari sobre aquest dia.
Al cel s'hi veuen ondejant les banderes espanyoles, on s'hi reflexen totes les repressions i assassinats comesos durant anys en mans dels poders espanyols. Els alts poders de l'Estat es vesteixen de "democràcia" un cop més i fan discursos sobre el que mai van complir ni compliràn.

NO FAN FALTA MÉS PARAULES PER DEMOSTRAR QUE L'ESTAT MANIPULA I ENGANYA AL POBLE, NO US DEIXEN ENGANYAR! UNIM-NOS EN LA LLUITA AL CARRER!

Salut i anarquia.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Skatalitika

Skatalitika

4 Relats

3 Comentaris

4449 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00