Ja n´hi ha prou!

Un relat de: Pere Gallerí

...de la desobediència de les espècies, de que tu sempre vulguis dadar. O potser no? Potser sóc ta mare en un d'aquells incomprensibles desgabells de realitat?
Crec sincerament que tot això s'hauria d'acabar, perque ja està arribant massa lluny. A qui, si no, volem fer creure que els peatges de les autopistes estan fets de macramé? Potser és perquè no li has fet prou la guitza. O si?
Si no ho veieu clar, pregunteu-vos, demaneu-vos, qüestioneu-vos, plantegeu-vos qui. O bé no: ans al contrari: que us preguntin, que us demanin, que us qüestionin, que us plantegin ón.
Aquell dia va se esplèndid. La teva mare i la meva, i les mares d'aquells i aquelles mares i pares, i les seves mares i els seus pares, i els fills d'aquelles mares i les mares d'aquelles filles, que son mares d'aquells fills i filles de les mares i els pares amb fills, sense filles, sense mares, amb fills pares i filles mares i pares fills de mares i fills i filles de pares sense mares, ho saben prou bé.
O no?

No n'hi ha per tant, oi?

Comentaris

  • ginebre | 06-05-2007

    que m'ha cridat l'atenció és el subtítol
    "...de la desobediència de les espècies".

    Potser volies fer un text totalment surrealista o bé un exercici de relat de l'absurd.
    El subtítol promet i potser és la clau d'aquest relat. És un relat totalment "desobedient", sense missatge ni història, només un esfilagarsat recull de connexions desconegudes. Una provocació. No sé.
    Aviam el proper relat.
    Salut!

  • Crítica[Ofensiu]
    Jordi Riera Ferrer | 03-05-2007 | Valoració: 3

    Doncs sincerament, et poso el 3 per la il·lusíó amb que l'hauràs fet, perquè vaja... Sort que era curt, per això l'he acabat ja que no expliques res, comences a amollar paraules, frase, idees desordenades que costen molt massa d'unir unes amb les altres.

    Estic segur que si te l'agafessis, el rellegissis i dediquessis, jo que sé, una horeta en modificar-lo, reelaborar-lo, polir-lo un poquet, podria millorar-se molt.

    A veure si de'l proxim que publiquis puc dirte'n coses més maques. Ànims!!!! i molta salut

  • aaa | 03-05-2007

    Em sap greu, però el teu relat m'ha semblat molt dolent. No expliques res, no suggereixes res, no sents la necessitat de sguir llegint, de lligar caps, d'imaginar qué podria pasar. Un relat completament prescindible.

    I fes-me cas, que sé de que parlo.

    Anims, a veure si segueixes escrivint i millorant!!

    Roarscach.

l´Autor

Pere Gallerí

2 Relats

3 Comentaris

1877 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor