Inevitable

Un relat de: Kryden

A vegades, molt sovint, hem sento buida. Plena de problemes... però es mentida. Es el farciment del buit. Si jo no soc, ningú mes pot ser jo.

Trist
Inevitable

Has llegit mai alguna d'aquelles històries que al final la parella feliç es separa, que al final tothom mor? Proba de trobar-te així... serem iguals...

Llàstima
Inevitable

Moltes vegades m'adono de que falsifico. Falsifico els meus sentiments, la meva personalitat... es molt desagradable.

Indiferència
Inevitable

Es molt trist no sentir-te ningú, però a mi ja hem m'és igual. La vida es curta, no cal que la desaprofitem. Abans sempre buscava la fàcil solució, ara, hem sembla que alguna cosa he comprés.

Records
Inevitable

No estic aquí per fotrem la meva vida ni la dels demes. Potser soc aquí per salvar el mon, potser simplement soc una de les demes, potser soc aquí per equivocació. Tot això no ho se ni jo.

Comprensió
Inevitable

El temps ho decidirà, si aquest es un mon imaginari, si soc una bombolla entre el sabó...poca cosa. L'única raó que tinc es que això m'és igual.

Supervivència
Inevitable

Només bull gaudir, gaudir la trista màgia del moment. Gaudir el trist sentit que te conèixer el futur.

Aparent felicitat
Inevitable

Comentaris

  • La vida in-evitable, in-eludible-in-excusable...[Ofensiu]
    Unaquimera | 28-03-2007

    Ineludiblement, al llarg de la vida hi ha moments de tristesa, altres d'aparent felicitat, alguns en què només poden intentar sobreviure per esperar-ne de millors...

    Forçosament, experimentem situacions sobre les quals construïm records que ens acompanyaran la resta de la nostra vida mentre d'altres desapareixeran tot seguit de la nostra memòria.

    Necessàriament, es produeixen coincidències com la que et va portar a tu a llegir el meu primer relat, comentant-lo, que inexorablement m'ha conduit a mi fins les teves paraules... que he llegit a poc a poc... que he de tornar a llegir...

    Per celebrar aquest fet fortuït que espero es torni a repetir en el futur, t'envio una abraçada ben sincera, voluntàriament i de molt bon grat,
    Unaquimera

  • Què trist...[Ofensiu]
    Jansy | 15-11-2006 | Valoració: 9

    Caram! Aquests ànims? Descrius bé la situació, m'has deixat un xic trist i preocupat. Però tot té el seu cantó positiu, oi? Viure la tristesa... Quin sentiment tan estrany!

    Continua escrivint... i molts ànims!

l´Autor

Foto de perfil de Kryden

Kryden

2 Relats

3 Comentaris

1894 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Per mes que ho intentis ja t'hi has ficat

Últims relats de l'autor