Il·luminació en la foscor

Un relat de: Mimi...

Llums, colors, alegria, felicitat al meu voltant, però tot es fosc dins del meu cap, ja no se que pensar, només puc mirar-te, pensar-te, estimar-te, però no ser com demostrar-t'ho. Perquè no em surten les paraules?
M'agradaria dir-t'ho, però no se perquè no tribu el moment adient, en el que estiguis sol, amb només la teva opinió, i no pel que diguin els altres.

L'altre dia quan em van dir el teu nom, sempre que diuen el teu nom, és bonic. Se que si jo et digues tot el que sento et quedaries sorpresa, bocabadat… potser no entendries el perquè, ja que poc ens parlem…però no es podria estimar nomes amb la mirada? Seria molt més fàcil…

A vegades crec, hi em diuen que ho he d'oblidar, començar a viure la vida millor sense preocupacions ni estant penjada d'algú, hi més si aquest no li ho pots demostrar, per culpa d'una simple qüestió de por.

Qui sap com seria un món si no t'hagués conegut? A lo millor seria feliç, que no significa que no ho sigui, però potser hi hauria algú més amb qui parlaria, m'escoltaria… però bé aquest es el meu lloc, no el vull canviar perquè aquí he tingut vida i val més aquesta que no pas la d'una altre.

Comentaris

  • Parla[Ofensiu]
    pitusa63_61 | 16-03-2009 | Valoració: 10

    Mes val que li diguis el que sents , i no t'ho callis per tu sola. De vegades hem de dir les coses, sent concients tambe, que l'altra persona igual no pensa com nosaltres, pero aixi no ens quedarem en el dubte de saber que hages passat si ho hagesim dit a temps.

    Un petó i endevant que la vida es maca i tu la tens tota per descobrir encara

  • S'ha de saber triar[Ofensiu]

    Primer parlar, és molt important que la persona que t'interessa ho sàpiga. Qui no et diu que ell espera que tu comencis? Si, fa por, molta por, por a que t'ignorin, po pel que diran, por, por, por, però un ha de ser valent i ha de saber enganxar el bou per les banyes. Si has de viure una altra vida que sigui perquè ho has decidit.